Show

Komentari 8

'Zaskočila' ga Regina: Brada iznenadila srdačnim poljupcem

'Zaskočila' ga Regina: Brada iznenadila srdačnim poljupcem

Pretpostavljalo se kako će se Jennifer Aniston pojaviti kao Bradova pratnja, s obzirom na to kako se u posljednje vrijeme šuškalo kako su se pomirili. Međutim, društvo mu je pravila glumica King

Dobitnica Oscara Regina King (49) imala je čast proglasiti pobjednika u kategoriji najbolji sporedni glumac. Zlatni kipić otišao je u ruke Bradu Pittu (56) za ulogu u filmu 'Bilo jednom... u Hollywoodu'.

Brad je veselo potrčao kako bi uzeo svoj kipić, a dok je držao govor pažljivo ga je gledala i slušala glumica. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Osim toga, Regina mu je pravila društvo i tijekom večeri. Nakon što je Brad završio govor, Regina ga je zagrlila i poljubila u obraz.

- Ovo je nevjerojatno. Ovo je velika čast. Gospodine Tarantino, vi ste posebni, vi ste veliki, bez vas industrija ne bi bila ista. Leo, hvala na koktelima. Ostalim članovima tima također želim reći veliko hvala. Sjećam se kad su me starci vozili u kino, kad sam se doselio ovdje.. Ovo je za moju djecu. Stvarno je bilo jednom u Hollywoodu - rekao je Brad Pitt držeći kipića u ruci, a suze je jedva susprezao.

Pretpostavljalo se kako će se glumica Jennifer Aniston (50) pojaviti kao Bradova pratnja, s obzirom na to kako se u posljednje vrijeme šuškalo kako su se pomirili.

 

Glumica King je za ovu prigodu odjenula haljinu boje pudera s dugačkim velom, a modnu kombinaciju je upotpunila narukvicom i jednostavnom šminkom.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci