Show

Komentari 185

Zavodila pokretima: Mandarina u mini haljini plesala na cajke

Zavodila pokretima: Mandarina u mini haljini plesala na cajke

Kristinina haljina pokrila je samo njezine strateške dijelove, a dekolte je bio jako izražen. U toj haljini plesala je na turbofolk stihove, ali joj je oskudnost modne kombinacije, čini se, otežavala kretanje

Kristina Penava (20), poznata kao Kristina Mandarina, za doček je bila u jednoj zagrebačkoj sali u kojoj je nastupala folk pjevačica Anabela (44). Nosila je haljinu po posebnoj narudžbi iz krojačkog salona, a njena kreacija izazvala je brojne komentare.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kristinina haljina pokrila je samo njezine strateške dijelove, a dekolte je bio jako izražen. U toj haljini plesala je na turbofolk stihove, ali joj je oskudnost modne kombinacije, čini se, otežavala kretanje. Morala je paziti kako se slučajno ne bi vidjelo previše. 

Kristina svakodnevno objavljuje fotografije u kratkim, uskim haljinama koje naglašavaju njezine obline. Postala je influencerica koja promovira takvu vrstu odjeće.

Otkako su je zamijetili na štandu kako prodaje mandarine, Kristina je na društvenim mrežama prikupila oko 50.000 pratitelja. S njima redovito dijeli trenutke iz života, koji se većinom sastoji od noćnih izlazaka po klubovima.

Nedavno se pohvalila kako je ponovno išla na korekciju usana, odnosno povećala ih je hijaluronskom kiselinom, a prethodno je povećala i grudi. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci