Obavijesti

Show

Komentari 28

Zavodnik na Jadranu: Buffon je s djevojkom posjetio Hvar

Zavodnik na Jadranu: Buffon je s djevojkom posjetio Hvar
4

Gianluigi Buffon je jedan dan proveo u Vrboskoj koja mu se jako svidjela. Nije imao posebnih prohtjeva. Rado je pozirao sa svima. Djevojka mu je navodno trudna

VIDEO

Buffon je došao u Vrbosku na unajmljenoj jahti od 20 metara. Bio je vrlo ljubazan i pristupačan. Nikakve posebne prohtjeve nije imao. Rekao je da je već bio u Hrvatskoj, ali je imao veliku želju doći na Hvar, rekao nam je Joško Krstinić, koji je upoznao vratara Juventusa i talijanske nogometne reprezentacije.

Jedan od najseksepilnijih sportaša Gianluigi Buffon (37) ljetuje na našoj obali. I dok su se možda neke djevojke ponadale kako bi se mogle družiti s Gigijem jer više nije u braku s češkom ljepoticom Alenom Šeredovom (37), on vidi samo svoju novu djevojku Ilariju D’Amico (41). Prije desetak dana su se ljubili i mazili na plaži u Miamiju, a sad uživaju na Jadranu. Umjesto da posjeti centar Hvara i provjeri kako izgledaju hrvatske ljepotice, nogometaš bira mirnija mjesta gdje može uživati s Ilarijom. Talijanski mediji su se raspisali kako jedan od seksepilnijih nogometaša čeka dijete s četiri godine starijom djevojkom, no ni on ni ona to zasad ne žele potvrditi. On iz braka s Alenom ima dva sina, Louisa Thomasa i Davida Leeja, a Ilaria ima sina Petera iz prijašnje veze. I dok je Buffon u Hrvatskoj rado pozirao sa svima koji su ga prepoznali, Ilaria se držala po strani. Par je u Vrboskoj, koja ih je oduševila, večerao u konobi “Bonaca”.

- Bili su poput svih drugih gostiju. Nisu imali nikakve posebne prohtjeve. Jeli su i hladna i topla predjela, carpacio i rižota, a poslije su odabrali i meso i ribu. Znam da je ostavio napojnicu, ali nisam pitao konobara koliko - rekao nam je vlasnik konobe Luka Carić.

Gigi je s mještanima koji su ga prepoznali i porazgovarao o nogometu.

- Rekao mi je da cijeni Zvonu Bobana i da je Mandžukić sad u njegovu timu. Rekao sam mu da sam navijao protiv njega u finalu Lige prvaka, a on se samo nasmijao - kaže Joško.

Par se nakon posjeta hvarskoj uvali uputio dalje. Odmaraju se na luksuznoj 20-metarskoj jahti čiji tjedni najam stoji 19.000 eura. Jahta koja ima tri luksuzne kabine može primiti šest gostiju, no zaljubljeni Gigi unajmio ju je samo za sebe i novu ljubav. I dok Buffon uživa na Jadranu, njegova bivša supruga sa sinovima nakratko je otputovala u rodnu Češku.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'
OTKAZALI JOJ I KONCERT

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'

Pjevačica je podijelila tekst koji je izazvao burne reakcije javnosti
Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'
NIŽU SE ČESTITKE

Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'

Luciano nije skrivao koliko je ponosan na svog najboljeg prijatelja nakon što je pobijedio u showu 'Zvijezde pjevaju', a otkrio je i da su svojedobno bili cimeri