Obavijesti

Show

Komentari 17

Zavrtjet će vam se: Najskuplji božićni pokloni poznatih faca

Zavrtjet će vam se: Najskuplji božićni pokloni poznatih faca
1

Iako često jedni druge podsjećamo da su za blagdane bitnija dobra djela od darova, ipak volimo najbližima pokloniti koju sitnicu. No zvijezdama 'sitnice' nisu čarape i puloveri

VIDEO

David Beckham (42) potegnuo je duboko u džep za božićni poklon svojoj supruzi Victoriji Beckham (43) 2005. godine. Becks joj je pod bor ostavio dizajnersku torbicu optočenu dijamantima, vrijednu 100.000 dolara te ključeve novog Rolls-Roycea vrijednog pola milijuna dolara.

Uz sve je 'ubacio' i dijamantnu ogrlicu s rubinom vrijednu više od 2 milijuna dolara koju je kupio kod slavnog pariškog draguljara. 

Paris Hilton (36) zna kako samu sebe počastit za Božić. Jedne godine si je kupila ružičasti Bentley Continental GT vrijedan 285.000 dolara, čija je kontrolna ploča optočena dijamantima. 

USA - 2017 Hollywood Beauty Awards - Los Angeles

Mike Tyson (51) na poklon svojoj bivšoj supruzi Robin Givens potrošio je 2 milijuna dolara. No nije joj kupio sportski auto niti dijamantni prsten. Bivši boksač kupio joj je golemu kadu. 

Mike Tyson attends the

Angelina Jolie (42) prije nekoliko godina svom je, uskoro bivšem, suprugu kupila slapove u Kaliforniji. Naime, znajući da Brad  (54) voli arhitekturu, Angie je dobro predvidjela da će Pitt htjeti na slapovima izgraditi kuću. Glumica je na ideju došla nakon što je sa suprugom posjetila kuću na slapu rijeke Bear Run naziva Fallingwater arhitekta Franka Lloyda Wrighta. 

Actors Brad Pitt and Angelina Jolie arrive at the 81st Academy Awards in Hollywood, California

Otac Tori Spelling (44), producent Aaron, svojoj je djeci htio pružiti 'bajkoviti Božić' stoga je kupio stroj za lažni snijeg koji stoji oko 2 milijuna dolara te je 'pahuljama' obasipao cijelo imanje. Tori je bila toliko oduševljena tim iskustvom da je i sama to priuštila svojoj djeci 2009. godine.

PA/Pixsell

Ben Affleck (45) svojoj je, sada bivšoj, supruzi Jennifer Garner (45) kupio dijamanti prsten od sedam karata jer je 'dobra majka'. Bivšoj zaručnici Jennifer Lopez (48) glumac je navodno za jedan Božić kupio WC školjku optočenu dijamantima, rubinima i safirima.

Beyonce (36) je svom suprugu Jay Z-ju (48) za jedan Božić kupila Bugatti vrijedan dva milijuna dolara, a on je njoj kupio Birkin torbice u vrijednosti 350.000 dolara.  

2015 Costume Institue Gala Benefit

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski

Hana Huljić je trudna! Grašo i supruga čekaju drugo dijete
STIŽE PRINOVA

Hana Huljić je trudna! Grašo i supruga čekaju drugo dijete

Šuškanja o prinovi krenula su krajem prošle godine, no sve je demantirao Tonči Huljić
Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene