Obavijesti

Show

Komentari 7

Zayn i Gigi u krizi: Pjevač bio s maserkom i tražio ju gole slike

Zayn i Gigi u krizi: Pjevač bio s maserkom i tražio ju gole slike
20

Napisao je kako više ne mari za masaže nego da me samo želi pokraj sebe. Dobro smo se zabavili, istaknula je maserka Enrica Petrongari

VIDEO

Rekako mi je da voli djevojke s velikim guzama. Učinio je da se osjećam posebno, no uskoro sam shvatila da me samo iskorištava, ispričala je maserka Enrica Petrongari (41) za britanski The Sun. Petrongari tvrdi kako je bivši član One Directiona, pjevač Zayn Malik (25) spavao s njom u ožujku, nekoliko tjedana nakon što je prekinuo s manekenka Gigi Hadid (23). 

Malik i Hadid su se pomirili u lipnju te to potvrdili zaljubljenim selfiejem na društvenoj mreži. Također su se nedavno skupa pojavili na naslovnici američkog magazina Vogue. No čini se da je njihova veza ponovna na kušnji nakon ispovijesti maserke čija je posebna specijalnost holistička terapija. Seks tretman se, kako tvrdi Enrica, dogodio u pjevačevom stanu u New Yorku. 

- Zayn može imati bilo koju djevojku i opet je s Gigi koja je očito nevjerojatno lijepa. Zato sam bila jako iznenađena kada je svoju pažnju usmjerio na mene - rekla je maserka. Enrica kaže kako pri dogovoru masaže nije znala tko je klijent, osim da je velika zvijezda. 

- Zayn je bio umoran i spavao je u sobi. Kad sam ga vidjela, odmah sam ga prepoznala jer je slavan. Sve je bilo tako nestvarno - istaknula je. Enrica je otišla u Zaynovu spavaću sobu i izmasirala ga, a tvrdi kako je bio umoran i pod velikim stresom. Rekao joj je nakon tretmana da dođe sljedeći dan. 

- Na idućoj masaži me držao za ruku. Rekao mi je da se trebam osjećati slobodno i ne biti nervozna pokraj njega. Inače, on mi je jako privlačan i ima odlično tijelo - ispričala je maserka koja se prije pet godina preselila iz Italije u Ameriku. Ističe kako su pjevačeve tetovaže jako seksi i da je bila šokirana što se zainteresirao za nju, ali i polaskana. Ubrzo su izmijenili brojeve mobitela i počeli si međusobno slati proste poruke. 

Zayn joj je, kako tvrdi Enrica, rekao da je slobodan i da mu se sviđa 'guza kao što je njena'. U poruci ju je molio da mu šalje golišave fotografije i da dođe leći s njime, a prozvao ju je i 'talijanskom božicom'. 

- Napisao je kako više ne mari za masaže nego da me samo želi pokraj sebe. Dobro smo se zabavili - istaknula je maserka. Enrica se požalila da je nakon toliko interesa kasnije bio nepristojan i nezainteresiran te da se nisu nikad zaista družili. 

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu