Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
26 komentara

Zayne sa striptizetom prevario curu pa joj vikao da je još voli

Član boy banda One Direction prevario je Perrie Edwards sa striptizetom koja ga je fotografirala kad je zaspao nakon 'akcije' među plahtama. Kaže da nije znala tko je

Twitter
Foto: Twitter

Perrie Edwards prevario je sa striptizetom koja naplaćuje 4400 kuna za egzotičan ples. Zayn Malik (20) tulumario je cijelu noć i striptizeta mu je došla 'ko naručena' da večer završi sa 'praskom'.

Kako bi se iskupio i dokazao Perrie da je voli, došao je na koncert grupe Little Mix u kojoj ona pjeva i pred svima joj izjavio ljubav. 

- Volim te Perrie! Volim te - vikao je Zayn iz VIP lože. Plesao je i pjevao uz pjesme koje je njegova voljena Perrie pjevala i k tome razgovarao s njenom majkom koja je također bila na koncertu. Perrie je primijetila Zayna, no nije obraćala previše pažnje na njegove izjave ljubavi. 

Striptizeta Courtney Webb (21), poznatija kao C.J., tvrdi da nije znala tko je Zayn kad ju je pozvao u sobu i kad su se pohvatali. Fotografirala ga je kad je zaspao i fotografije prodala. 

- Prava je muška svinja i ponio se kao gov.., ne samo prema meni, već i prema Perrie - rekla je striptizeta za britanski The Sun. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message