Obavijesti

Show

Komentari 0

Zbog Bieberovih zaruka imala je napadaje, sad godinama solira

Zbog Bieberovih zaruka imala je napadaje, sad godinama solira
12

S Justinom je Gomez bila u vezi nekoliko puta. Kako bi se brzo pomirili, tako bi se i razišli. Tek kad se Bieber zaručio shvatila je da ga je u potpunosti izgubila pa su se počeli prepucavati, a tada je izgubila kompas

VIDEO

Američka pjevačica Selena Gomez danas je napunila 28 godina, a dosad joj život baš i nije bio bajan, unatoč tome što živi u luksuzu i druži se s slavnima. Definitivno joj je najteža bila 2018. jer je tada bila psihički nestabilna pa je završila na liječenju. Zbog podizanja svijesti o važnosti suočavanja sa psihičkim problemima uručena joj je i posebna nagrada.

POGLEDAJTE VIDEO: Zvijezde imaju čudne opsesije

Pokretanje videa...

01:42

- Mislim da nam je svima lakše i bolje kad kažemo istinu pa evo moje istine - rekla je i nastavila: 

- Prošle godine (op.a. 2018.) sam patila, pa emocionalno i psihički nisam bila sposobna ni za što. Nisam se mogla smijati ili se praviti da je sve normalno. Osjećala sam da su me bol i anksioznost preplavile u istom trenutku i to su mi bili najstrašniji trenuci u životu. 

USA - We Day California 2017 - Inglewood

Potražila je podršku i liječnici su joj postavili jasnu dijagnozu; imala je napadaj panike, teško se nosila s anksioznosti, a na kraju je pala i u depresiju. U trenutku kad je dobila te informacije bila je u isto vrijeme prestravljena, ali je osjetila i olakšanje. Osim toga, završila je na operacijskom stolu i morala je na hitnu transplantaciju bubrega. 

Selena Gomez ima svoju liniju šminke: Prihvatite sami sebe
Selena Gomez ima svoju liniju šminke: Prihvatite sami sebe

- Bolujem od lupusa, preživjela sam transplantaciju bubrega i imam problema s visokim tlakom. Istovremeno sam se borila s raznim problemima. Tek sada, kad sam sve to prošla, shvatila sam da se moje tijelo počelo mijenjati - rekla je Selena.

Sada ističe da može bez problema kontrolirati svoje emocije i misli. Da nešto nije u redu shvatila je dok je bila na vrhuncu slave, kada je redala turneje po svijetu. Oni koji je vjerno prate od početka smatraju da je neizravni krivac za to - Justin Bieber (26). Vezu njega i Selene fanovi su nazvali 'Jelena', a svi su očekivali da će oni biti skupa do kraja života bez obzira na prekide i mirenja. 

Instagram

Par je zajedno bio od 2011. do 2014. godine. I ova celebrity veza bila je prepuna uspona, padova i obveznih prepucavanja preko društvenih mreža. Razišli bi se, ali to ipak nije bio definitivan kraj njihove ljubavi. S obzirom da su stalno u istim krugovima, često su se viđali, a uvijek su ostali u dobrim odnosima pa bi samo obnovili staru ljubav. Strani mediji pisali su kako su nakratko ponovno bili zajedno 2017. godine, ali to je onda bilo definitivno 'zbogom'.

American Music Awards - Justin Bieber and Selena Gomez

Bieber se u srpnju 2018. zaručio za manekenku Hailey Baldwin (23), a samo dva mjeseca kasnije joj je obećao da će 'i u dobru i u zlu' biti uz nju. Zavjete su obnovili godinu dana nakon svadbe i napravili veliki party. Tako je priča o 'Jeleni' završila, a Seleni se zdravlje pogoršalo.

Pjevačica je 2016. deset mjeseci hodala s kanadskim pjevačem Abelom Makkonenom Tesfayeom (30), poznatijim kao The Weeknd, ali ljubav je pukla. Otad radi na beauty liniji i uživa u samačkom životu. 

The Metropolitan Museum of Art Costume Institute Benefit Gala - New York

- Trenutačno se baš zabavljam slobodna, ali prije mi nije bilo tako dobro. Prije sam samo razmišljala kako se želim maziti i grliti. Sada se osjećam odlično - izjavila je Gomez prije godinu dana te dodala da je znatiželjna kako će izgledati njezin sljedeći dečko. 

- Baš me zanima kako će izgledati moja sljedeća ljubav. Želim da bude prava, a ne zbrkana i s nedostatkom komunikacije. Mislim, kada postaneš malo stariji, pronađeš ljude koji su pravi za tebe i koji su na istoj valnoj duljini kao ti - objasnila je pjevačica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...