Obavijesti

Show

Komentari 27

Zbog emisije 'Ljubav je na selu' rođeno 20-ero djece: Usamljeni farmeri pronašli su partnerice

Zbog emisije 'Ljubav je na selu' rođeno 20-ero djece: Usamljeni farmeri pronašli su partnerice
9

Emisija u kojoj farmeri i farmerice traže ljubav iznjedrila je divne ljubavne priče, a 18 brakova i veza sklopljeno je zbog 'Ljubav je na selu'

VIDEO

Pa koliko je tu brakova sklopljeno i djece rođeno, emisiji treba dati neko priznanje, pisali su gledatelji na društvenim mrežama. Od utorka, 14. ožujka na RTL-u kreće jubilarna, 15. sezona najdugovječnijeg reality showa u Hrvata, 'Ljubav je na selu', a gledateljima će se predstaviti 11 novih farmera.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Hakija zvani 'George Clooney iz Konjica': Razvodim se! Alma i ja već osam mjeseci nismo zajedno VIDEO

Emisija je dosad proputovala na desetke tisuća kilometara kako bi posjetila farmere usamljenog srca iz svih dijelova Lijepe Naše u potrazi za ljubavi. A da je mnoge od njih uistinu i usrećila, dokaz su impresivne brojke nakon emitiranih 14 sezona - 18 brakova i veza te čak 20-ero djece bivših farmera.

Anita Martinović: Na selu sam naučila voziti bager, ako kome bude trebalo raskrčiti parcelu
Anita Martinović: Na selu sam naučila voziti bager, ako kome bude trebalo raskrčiti parcelu

A dok gledatelji s nestrpljenjem sitno broje do nove sezone showa, prisjetimo se nekih od najljepših priča koje je iznjedrila 'Ljubav je na selu'. Već u prvoj sezoni Mato i Nikolina Smolčić vjenčali su se nakon emisije te nedugo zatim dobili kćer Ljubicu. Nakon njih, i farmer Tomislav Copić vjenčao se 2010. s Karolinom koju je upoznao u emisiji, a par ima jedno dijete.

Nikolina i Stjepan Pavlić vjenčali su se 2012. godine te postali roditelji sinčića Nike dvije godine nakon. Godine 2015. dobili su sina Stjepana, a 2017. i kćer Maju. Ličani Dragana i Nemanja Blanuša također su se vjenčali, a 2016. postali su roditelji male Sare te 2018. Lare.

Slavonci Sara i Mihael Sklizović dobili su 2016. sina Bornu, a brojni obožavatelji i dalje pamte romantičnu prosidbu koju je organizirao Mihael – usred emisije, na litici uz more. Ante i Karolina Dogan vjenčali su se 2016. godine, a Anti se Karolina javila nakon što ga je vidjela u 'Ljubav je na selu'.

I najveći zavodnik šeste sezone, Goran Špehar iz Duge Rese, kod kojeg se prijavila i rekorderka Ines Petrić, danas je pravi obiteljski čovjek. Anamarija je Gorana vidjela na TV-u te mu se odlučila javiti. Danas su roditelji dvoje djece, Filipa i Roka.

Jedna od najpopularnijih kandidatkinja 'Ljubav je na selu', Nevenka Bekavac nekoliko je puta u emisiji tražila ljubav, a ona joj je pokucala na vrata nakon emisije. Ona i Zvone Petričević vjenčali su se 10.4. 2017., a kuma na vjenčanju bila joj je jednako kultna Vita Maslačak. Sina Stjepana dobili su nekoliko mjeseci poslije.

Alojz Kanceljak nije imao sreće u emisiji, no nakon emitiranja javila mu se Monika s kojom se oženio. Roditelji su postali 2017. kada im je na svijet došla Lucija, a 2019. dobili su kćer Anu. Farmer Zvonko Koprivnjak svoju je Nikolinu zaprosio u emisiji 'Iza kulisa: Ljubav je na selu', a roditelji su postali 2018. godine kad su dobili kćerkicu Vandu.

Matija Ričko, kojeg su gledatelji vidjeli i u 'Shopping kraljici' kao 'shopping kralja', uplovio je u bračnu luku kada ga je nakon emisije nazvala Barbara. Danas su roditelji sina Davida i malene kćerkice.

Dijete rođeno zahvaljujući 'Ljubav je na selu' je i maleni Vito Tijan, sin Valentine i Vatroslava koji su se upoznali i zaljubili u devetoj sezoni. Valentina i Vatroslav imaju i kćerkicu Viktoriju.

Istrijan Željko Bilić također je pronašao srodnu dušu. Iako to nije bila nijedna kandidatkinja s njegove farme, nakon što ga je vidjela na TV-u, javila mu se Felina. U prosincu 2019. dobili su curicu Emili, a u srpnju ove godine još jednu kćerkicu koju su nazvali Vita.

Internacionalna, 11. sezona showa gledatelje je odvela izvan granica Lijepe Naše, a farmeru Srećku Ponjavicu iz Kanade dovela ljubav. U Viranku Antoniju Bešćec zaljubio se na prvi pogled, a nedugo nakon showa ona se preselila k njemu te su se i vjenčali. Prošle su godine dobili sinčića Petra Amadeusa.

U nizu sretno oženjenih je Dušan Golubovac iz 12. sezone koji je upoznao svoju suprugu Ana-Mariju preko društvenih mreža, nakon što ga je vidjela u emisiji.

U 13. sezoni pred kamerama 'Ljubav je na selu' odvilo se vjenčanje farmera najstarijeg farmera Marijana Cerovca i njegove odabranice, Tajlanđanke Naranphat Cerovac Madarat zvane Patty. Popisu se pridružuju i Zoran Stričević i njegova supruga Suzi koji su se vjenčali nakon snimanja 13. sezone 'Ljubav je na selu'.

U novu sezonu showa 'Ljubav je na selu' vraća se i Zvonko koji se već borio za Raseminu ljubav
U novu sezonu showa 'Ljubav je na selu' vraća se i Zvonko koji se već borio za Raseminu ljubav

I farmer Nevenu Landeku sudjelovanje u životu promijenilo je život. Sreću je pronašao sa susjedom Katarinom koja mu je tijekom showa pružala podršku i često bila gost na druženjima s ostalim kandidatkinjama. Danas su u braku i sretni roditelji malene Mije, a Neven ističe kako ga je i šestero djece iz Katarinina prvog braka izvrsno prihvatilo.

A posljednja, 14. sezona showa najsretnija je bila za farmera Tomislava Skejića te njegovu ‘zlatnu djevojku’ Stelu Pavičić u koju se zaljubio na prvi pogled. Unatoč brojnim dramatičnim trenucima tijekom showa, njihova je ljubav pobijedila sve prepreke. Danas su sretno zaručeni, a kako sami ističu, planiraju i vjenčanje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško