Obavijesti

Show

Komentari 5

Zbog filmske uloge morala je napraviti piercing na bradavici

Zbog filmske uloge morala je napraviti piercing na bradavici
4

Glumica Rooney Mara koja je u filmu 'Djevojka s tetovažom zmaja' utjelovila butovnu Lisabeth Salander zbog uloge je napravila piercing na bradavici, usnama i nosu

VIDEO

Kako bi u kriminalističkom trileru 'The Girl With the Dragon Tattoo' (Djevojka s tetovažom zmaja) vjerodostojno utjelovila problematičnu hakericu i istražiteljicu Lisabeth Salander glumica je napravila piercing na bradavici. U intervjuu za magazin Allure Rooney Mara (26) progovorila je o piercingu, tetovažama i golotinji u filmu.

- Golotinja je veliki dio tog lika u knjizi, tako da nisam mnogo razmišljala o tome. Nije bilo vremena za oklijevanje, razmišljanje ili strah - rekla je glumica koja je zbog uloge u filmu osim piercinga na bradavici morala napraviti piercinge na usnama i nosu te ošišati kosu i izblijediti obrve.

Glumica je priznala da prije toga nije imala čak ni probušene uši, a najviše ju je boljelo kada su joj napravili četiri rupe u svakom uhu.

- Piercinge sam napravila u Švedskoj. Prije toga sam na internetu vidjela gdje idem i pogledala razne fotografije - rekla je glumica koja je u filmu tijekom snimanja seksi scena nosila posebnu periku za intimno područje.

- Bilo je dosta rasprava oko toga jer je bilo dosta scena u kojima sam gola. Mislim da puno ljudi neće primijetiti koliko truda je u to uloženo, ali mnogo smo raspravljali oko toga - otkrila je Mara.

Film, čija je svjetska premijera bila u Londonu, u kinima bi se trebao pojaviti od 29. prosinca.Snimljen je prema istoimenom romanu Stiega Larssona, prvoj knjizi njegove Millenium trilogije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin