Show

Komentari 29

Zbog 'Ljubavi na selu' farmeri do sada sklopili 17 brakova, a rođeno je čak 18-ero djece...

Zbog 'Ljubavi na selu' farmeri do sada sklopili 17 brakova, a rođeno je čak 18-ero djece...

Već u prvoj sezoni, brak su sklopili Mato i Nikolina Smolčić koji su nedugo nakon dobili kćer Ljubicu. Najsvježiji par odale su društvene mreže, gdje su već šest mjeseci u braku Zoran Stričević i Suzy Tomić

Dok se u ovogodišnjoj sezoni emisije 'Ljubav je na selu' atmosfera između farmera i natjecateljica zahutava, mnogi, koji su se u prošlim sezonama našli u jjihovim cipelama, pronašli su svoju bolju polovicu.

POGLEDAJTE VIDEO

Do sada je zbog emisije sklopljeno 17 brakova, a rođeno je čak 18 djece.

Naime, već u prvoj sezoni 'Ljubav je na selu' Mato i Nikolina Smolčić vjenčali su se nakon emisije i sedam mjeseci kasnije dobili kćer Ljubicu. Nakon njih, farmer Tomislav Copić vjenčao se 2010. s Karolinom koju je upoznao u emisiji, a par ima jedno dijete.

I Nikolina i Stjepan Pavlić vjenčali su se 2012. te postali roditelji sinčića Nike 2014. Iduće godine, dobili su Stjepana, a 2017. kćer Maju.

Ličani Dragana i Nemanja Blanuša također su se vjenčali, a 2016. postali su roditelji male Sare te 2018. Lare.

Slavonci Sara i Mihael Sklizović dobili su 2016. sina Bornu, a Mihael je Saru romantično zaprosio usred emisije, na litici, uz more.

Ante i Karolina Dogan vjenčali su se 2016. godine, a Anti se Karolina javila nakon što ga je vidjela u 'Ljubav je na selu'. Nemaju još djece.

'Zločesti dečko' šeste sezone, Goran Špehar iz Duge Rese, koji je tijekom emitiranja emisije dobio nadimak Seoski Casanova, učinio je sve da svoj nadimak i opravda. Ljubio je sve svoje djevojke imanju, a jedna od njih ga je na kraju sezone i zaprosila. Iako zaruke nisu bile dugog vijeka, Goran je danas obiteljski čovjek.

Naime, Anamarija je Gorana vidjela na TV-u te mu se odlučila javiti. Danas su roditelji dvoje djece, Filipa i Roka.

Jedna od najpopularnijih kandidatkinja 'Ljubav je na selu', Nevenka Bekavac nekoliko je puta u emisiji tražila ljubav, a ona joj je pokucala na vrata nakon emisije.

Ona i Zvone Petričević vjenčali su se 10.4. 2017., a sina Stjepana dobili su nekoliko mjeseci poslije.

Alojz Kanceljak nije imao sreće u emisiji, no nakon emitiranja javila mu se Monika s kojom se oženio. Roditelji su postali 2017. kada im je na svijet došla Lucija, a 2019. dobili su kćer Anu.

Farmer Zvonko Koprivnjak svoju je Nikolinu zaprosio u emisiji 'Iza kulisa: Ljubav je na selu', a roditelji su postali 2018. kada su dobili kćerkicu Vandu.

Matija Ričko, kojeg su gledatelji vidjeli i u 'Shopping kraljici' kao 'shopping kralja', uplovio je u bračnu luku kada ga je nakon emisije nazvala Barbara. Danas su roditelji sina Davida.

Istrijan Željko Bilić također je pronašao srodnu dušu. Nakon što ga je vidjela na TV-u, javila mu se Felina. U prosincu 2019. dobili su kćer Emili.

Internacionalna, 11. sezona emisije 'Ljubav je na selu' zaslužna je za brak kanadskog farmera Srećka Ponjavica i Viranke Antonije Beščec koji žive u Kanadi.

U nizu sretno oženjenih je Dušan Golubovac iz 12. sezone koji je upoznao svoju suprugu Ana-Mariju preko društvenih mreža, nakon što ga je vidjela u emisiji. 

Čak trinaesto po redu, posljednje dijete rođeno zahvaljujući 'Ljubav je na selu' maleni je Vito Tijan, sin Valentine i Vatroslava koji su se upoznali i zaljubili u devetoj sezoni. Valentina i Vatroslav imaju i dvogodišnju kćerkicu Viktoriju. 

Sudeći po ovogodišnjoj sezoni, broj brakova se povećao za još dva.

Naime, društvene mreže odale su da su u braku Zoran Stričević i kandidatkinja Suzy Tomić. I to već šest mjeseci.

Također, Marijan Cerovac oženio je Tajlanđanku, Naranphat Cerovac Madarat, koju je upoznao preko društvenih mreža.

Najčitaniji članci