Obavijesti

Show

Komentari 12

Zbog šale D. Gobac uz psovke napustio studio: 'Konju jedan'

Zbog šale D. Gobac uz psovke napustio studio: 'Konju jedan'
3

Petko je ugostio Gopca i ekipu te im uz brojne goste priredio niz iznenađenja, no, jedno je pošlo po zlu. Kad je čuo Bućanov glas, Davor Gobac je dobio izljev bijesa

VIDEO

Dalibor Petko zasigurno će zapamtiti gostovanje grupe Psihomodo Pop u svom 'Glazbenom showu'. Uoči njihovog trostrukog koncerta u Gavelli, 3., 4. i 5. prosinca, Petko je ugostio Gopca i ekipu te im uz brojne goste priredio niz iznenađenja, no, jedno je pošlo po zlu. 

Naime, dečki su se dogovorili sa svojim dobrim prijateljem Dušanom Bućanom, koji je bio na popisu gostiju, da će smjestiti voditelju i u eteru priredili pravu malu predstavu. 

Pobrinuli su se da Petko neposredno prije Bućanovog poziva sazna da im je poznati glumac navodno dužan izvjesnu svotu novaca od gaža koje su radili zajedno. Kad je čuo Bućanov glas, Gobac je dobio izljev bijesa. 

- Reci ljudima, koliko si nam dužan - rekao je frontman Psihića i stvorio neugodnu atmosferu u studiju. Petko je kroz smijeh pokušavao izvući situaciju, no Gobac je bio neumoljiv. 

- Daj konju jedan - vikao je na Bućana, a Petka pitao zašto ga je uopće pozvao i na taj način mu upropastio emisiju. Nakon toga je opsovao i demonstrativno napustio studio bacivši mikrofon. Iako se u eteru gotovo ništa nije osjetilo, Petko je proživljavao pravu dramu sljedećih nekoliko minuta, smišljajući kako nastaviti emisiju bez glavnog gosta u studiju. 

Kad je vidio da se voditelj dobro preznojio, Gobac se vratio u show. 

- Jesi popu**? Mora jedan put i tebi netko smjestiti. To sam šest mjeseci pripremao - smijao se Gobac, koji je još jednom pokazao da je izvrstan zabavljač. 

Psihomodo Pop na Narodnom je radiju održao akustični koncert, a u emisiju su im se javili brojni gosti: Judita Franković, Srđan Sekulović Skansi, zbor Mozartine, Massimo i Zlata Muck. 

Daniela Trbović zanijekala je da je u prvom razredu osnovne bila Gopčeva cura, Mila Elegović izjavila da se raduje glumiti sa Davorovim sinom Vilijem, koji je upisao Akademiju dramskih umjetnosti, a Branko Đurić Đuro priznao da se osjeća kao pridruženi član Psihomodo popa. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu