Obavijesti

Show

Komentari 1

Zbog Thompsona veličali ustaštvo u Mostaru

Zbog Thompsona veličali ustaštvo u Mostaru
1

Tisuće mladih je skandiralo parole poput: "Gazi, gazi, baliju", "Ubij, ubij Srbina" , "U boj, u boj, za narod svoj", a pjevali su "Zovi, samo zovi...", itd.

VIDEO

Na koncertu koji je Marko Perković Thompson sinoć održao u Mostaru bilo je više od 20.000 ljudi. Obožavatelji su na stadion "Pod bijelim brijegom" stigli iz svih krajeva Bosne i Hercegovine, ali bilo je i onih koji su došli i iz Hrvatske. Bosanski mediji su dan nakon koncerta puni napisa o veličanju ustaštva na koncertu i nakon njega na ulicama Mostara. Navode da je tisuće mladih skandiralo parole poput: "Gazi, gazi, baliju", "Ubij, ubij Srbina" , "U boj, u boj, za narod svoj", a pjevali su "Zovi, samo zovi..." itd..
Inače, uoči koncetra policija je pokrenula istragu protiv nepoznate osobe koja je uputila prijetnje "o ratu naroda" na pjevačev portal.
Kako se neslužbeno doznaje, priveli su već jednu osobu iz Mostara. U potpisu poruka pisalo je "Elvir" tako da je nakon informativnog razgovora privedeni ipak pušten.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin