Show

Komentari 6

Zdravka osvojila 50.000 kuna: 'Nije bilo lako, ali je vrijedilo'

Zdravka osvojila 50.000 kuna: 'Nije bilo lako, ali je vrijedilo'

U Zdravku su, kako sama kaže, vjerovali njezini bližnji od prvog dana, a daljnji ciljevi su joj održavati liniju, nastaviti plivati i trenirati, oblikovati tijelo i dignuti mišićnu masu

Splićanka Zdravka Kapetanović (42) itekako je imala razloga za slavlje u finalnoj epizodi showa 'Život na vagi'. U show je ušla sa 123 kilograma, a iz njega je izašla lakša za 48,6 kilograma te sada ima nevjerojatnih 74,4 kilograma. Izgubila je 39,5 posto tjelesne mase i osvojila nagradu za 'nefinaliste' koja iznosi 50.000 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s voditeljicom 'Života na vagi' Sanjom Žuljević

Budući da je ispala iz natjecanja netom prije finala, borila se za 'utješnu nagradu', a smatra kako joj je Vijoleta Taleski (48) bila najveća konkurencija.

- Svaka konkurencija zdrava. Jedino Vijoleta je imala bolji ukupni postotak od ostalih nefinalista. Budući da sam bila najbolja žena s ukupnim postotkom, fokus mi je bio na pobjedi - rekla je Zdravka za RTL.hr

Kaže kako su je ugodno iznenadili finalisti, ali i Maja i Vijoleta. Otkrila je i što planira napraviti s nagradom.

- Napravit ću feštu za svoju familiju, obitelj, kolege, trenere, drage kandidate, sve ljude oko mene velikog srca koji su itekako vjerovali u mene i bili mi beskonačna podrška. Hvala vam od srca srcu - kaže Zdravka.

Zdravka je duboko u sebi priželjkivala da će pobijediti Ante Miletić (26), ali za Mateja Petrovića (26), pobjednika pete sezone kaže kako je mašina od dečka.

- Momak je ipak bivši rukometaš, sportski mozak, jako uporan. Svaka mu čast - kaže vesela Splićanka. 

Otkrila je i što joj je 'Život na vagi' donio.

- Donio mi je hrpu ljudi velikog srca, počevši od trenerice Maje Ćustić, puno novih prijatelja od kandidata, trenera, stručnog tima. Neću nikoga posebno nabrajati da koga slučajno ne izostavim. Donio mi je bolje sutra uz gomilu emocija i ogromno životno iskustvo - zaključila je. 

U Zdravku su, kako sama kaže, vjerovali njezini bližnji od prvog dana, a daljnji ciljevi su joj održavati liniju, nastaviti plivati i trenirati, oblikovati tijelo i dignuti mišićnu masu. 

U emisiji je spomenula kako joj je želja obuti visoke čizme i obući gotički korzet, a sada je došlo vrijeme za to. 

- Već sam probala i obukla se kući te ponijela svoje čizme na finalnu večer - govori Zdravka te ima poruku svima koji razmišljaju o prijavi u show:

- Probajte, nije lako, ali vrijedilo je. Vjerujte mi.

Najčitaniji članci