Show

Komentari 23

Zdravka skinula kile, a sada bi htjela posao na neodređeno

Zdravka skinula kile, a sada bi htjela posao na neodređeno

Kapetanović i nakon 'Života na vagi' brine o svojoj liniji. Ne 'boji' se blagdanskih delicija, samo će odraditi jači trening. Nakon izgubljenih kilograma, želja joj je pronaći posao na neodređeno

Splićanka Zdravka Kapetanović (42) bivša je natjecateljica posljednje sezone showa 'Života na vagi'. U show je ušla sa 123 kilograma, a izgubila 48,6 kilograma. Ponosna je na sebe, a liniju održava i dalje.

POGLEDAJTE VIDEO: Sanja Žuljević u 24 pitanja

Osim što je u showu izgubila kilograme, dobila je nove prijatelje. Zbog showa će ponajviše pamtiti 2020. godinu.

- Ovaj uspjeh je nenadmašiv sa svim ostalim događajima u 2020. s obzirom da je svima nama bila 'sputana' u doslovnom smislu riječi zbog korone. Napravila sam veliki korak, veliku promjenu. Ipak sam ja pobjednica nefinalista pete sezone 'Života na vagi' - ispričala je Zdravka za RTL.hr, koja je ispala tik pred finale.

Imala je veliku podršku i dobila je mnoštvo poruka i prije ulaska u show. Zahvalna je svima koji su bili uz nju. Nadolazeće blagdane provest će u krugu obitelji. Ne boji se da će posustati zbog božićnih delicija.

- Neće mi biti izazov, već sam dovoljno jaka u glavi da se ne brinem. Naučila sam da se ne treba bojati hrane i ako se malo počastiš, samo odradiš jači trening. I to je to, dobra formula faze održavanja - objasnila je Zdravka, kojoj je najdraže jelo dalmatinska pašticada. 

U nadolazećoj godini želja joj je pronaći posao.

- Prvenstveno želim zdravlja mojoj obitelji i svima oko mene, a onda iz godine u godinu uvijek želim isto - posao na neodređeno u struci nakon 20 godina od diplome, mislim da je to više strašno! Ostani pozitivan - zaključila je Splićanka koja je po zanimaju učiteljica. Radi u Centru za autizam te ima dječju igraonicu.

 

 

Najčitaniji članci