Show

Komentari 0

Zeko u teatru: 'Ima li nade za nas' dio je Čehovljeve drame

Zeko u teatru: 'Ima li nade za nas' dio je Čehovljeve drame

U novom komadu, Čehovljevoj “Prosidbi”, trešti: “A čini mi se da bih i ja dao pola života svog...”, Zečićev megahit koji je 1998. pjevao s Anđelom Kolar. Ne zna se je li ona upoznata s novim uspjehom pjesme

Kazalište “Marina Držića” se zahvaljuje na dopuštenju za korištenje pjesme “Ima li nade za nas” autora Dražena Zečića (52). Tako su iz dubrovačkog teatra poručili pjevaču koliko im znači njegova pjesma.  

POGLEDAJTE VIDEO: Posvetili tetovaže svojim idolima

U novom komadu, Čehovljevoj “Prosidbi”, trešti: “A čini mi se da bih i ja dao pola života svog...”, Zečićev megahit koji je 1998. pjevao s Anđelom Kolar. Otpjevali su je na Melodijama hrvatskog Jadrana, a samo godinu kasnije dobila je nagradu za najizvođeniju pjesmu s festivala. To je prva Zečićeva pjesma koja se koristi u teatru.

- Od srca im zahvaljujem, lijepo je kad pjesma bude tako prihvaćena. Jako sam sretan što im se svidjela i uklopila u predstavu - kaže Zečić.

Novi komad dubrovačkog kazališta hvali se po cijeloj Hrvatskoj, a Zečićev megahit, koji i danas izvodi po koncertima, zablistao je u novom ambijentu. Umjesto na pozornicama estrade, sad se pjeva pred zahtjevnom kazališnom publikom. Pjevač, nažalost, nije čuo ovacije koje su predstava i pjesma dobili na premijeri.

- Nisam mogao doći, imao sam druge obveze, ali vjerujem da će biti prilike pogledati predstavu. Hvala im iskreno, iznenadili su me i obradovali - skromno kaže Zečić.

Ne zna, dodaje, je li i Anđela Kolar upoznata s ponovnim uspjehom pjesme. Nazovu se ponekad, ali u zadnje se vrijeme, kaže Zečić, nisu čuli. Pjevač će je svakako obavijestiti i uvjeren je da će Anđela dijeliti njegovo veselje.

Nakon golemog uspjeha s pjesmom “Ima li nade za nas”, Anđela i Zečić snimili su 2007. još jedan duet - “Nema ništa novo”. Godinama se priča da planiraju i treću zajedničku pjesmu, no do danas je nisu realizirali. Od trećeg dueta nisu digli ruke, Zečić kaže da su sve opcije otvorene.

Nakon uspjeha sa Zečićem, Anđela se povukla s estrade te posvetila školovanju i obitelji. Danas se zove Anđela Zelić. Iz Njemačke se zbog suprugova posla odselila u Luksemburg. Ima troje djece, ali je i dalje strastvena zaljubljenica u glazbu. Svake godine dolazi na Hrvatsku noć u Frankfurtu, a najavila je i da će snimati nove pjesme.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci