Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
36 komentara

Žele postati britanska verzija Kardashiana: Jako smo zgodni

Mama Maruga kaže da je jako ponosna na kćeri, koje su slijedile njezin primjeri i povećale grudi. Osim toga, uredile su noseve te redovito odlaze na Botox

Foto: Screenshot
36 komentara

Maruga (55) živi u Londonu s jednojajčanim blizankama Tashaom i Tanyom (27) i čvrsto je odlučila usmjeriti kćeri da iskoriste sve prilike koje im život pruža.

Foto: BrightSide/Screenshot

- Bila sam ljubomorna jer su one dobile priliku napraviti nešto i postati netko - otkrila je ambiciozna mama. Dodaje da joj je krivo što kao mlada nije dobila priliku postati model kao njezine kćeri.

Maruga ne sumnja da bi joj to pošlo za rukom i tvrdi da je 'najzgodnija' u obitelji koju opisuje kao 'britanske Kardashiane'.

Foto: BrightSide/Screenshot

- Volimo biti u središtu pažnje i zgodni smo. Jako smo zgodni! - rekla je majka koja se zajedno sa svojim kćerima pojavila u emisiji koja se bavi roditeljima uvjerenima da su atraktivniji od vlastite djece.

Foto: BrightSide/Screenshot

Ipak, priznala je da je jako ponosna na kćeri, koje su slijedile njezin primjeri i povećale grudi. Osim toga, uredile su i noseve te redovito odlaze na Botox.

Foto: BrightSide/Screenshot

Djevojke redovito dobivaju angažmane, vode vlastitu fan stranicu, a njihovi Instagram i Twitter računi prepuni su nimalo čednog sadržaja. Naravno, mama ni s tim nema problem, što i ne čudi jer djevojke dobro zarađđuju. Od honorara su uspjele kupiti čak i luksuznu kuću za svoju obitelj.

Foto: BrightSide/Screenshot

 

Naši partneri pišu
Message