Show

Komentari 10

Željan otkrio svoju stranu priče o prekidu: 'Često je bilo svađe, a Samanta me jako povrijedila'

Željan otkrio svoju stranu priče o prekidu: 'Često je bilo svađe, a Samanta me jako povrijedila'

Bivši kandidat tvrdi kako je za raskid veze s Ivanom kriva udaljenost, a za Samantu kaže kako je na početku bila idila koje se ubrzo pretvorila u svađe, pa je odlučio da je najbolje prekinuti. Dodaje kako mu je užitak partijati s Bahrom i Oljom

Bračanin Željan Arnerić (44) koji je ljubav tražio na imanju kod Raseme u finalnoj emisiji priznao je da je na jednom tulumu zaiskrilo između njega i Ivane iz Sarajeva, no sve je iznenadio s viješću da je u vezi sa Samantom Knežević (25). Nažalost, ni ta veza nije dugo potrajala, par je prekinuo prošli mjesec kada je Samanta na društvenim mrežama optužila Željana da je ljubomoran.

POGLEDAJTE VIDEO:

Za RTL.hr, Željan je prokomentirao svoju ljubavnu situaciju. Bivši kandidat tvrdi kako je za raspad veze s Ivanom kriva udaljenost, a za Samantom kaže kako je na početku bilo super, ali se u zadnje vrijeme nisu mogli najbolje razumjeti.

- Ona je često znala planuti, odlučio sam da je bolje prekinuti. Bili smo prijatelji neko vrijeme, ali sada više ni to nismo - izjavio je za RTL.hr.

Na pitanje je li ljubomoran tip osobe, Željan je odgovorio:

- Mislim da to ovisi od veze do veze… Malo ljubomore, ali zdrave ljubomore, uvijek dobro dođe, dapače. Onda znaš da je osobi stalo. Ali samo mala doza. Postoji razlika između zdrave i bolesne ljubomore - rekao je Željan.

- Samanta me baš jako povrijedila zadnjim našim razgovorom, nakon toga sam je čak i blokirao na društvenim mrežama… Ali nikad se ne zna… - Bračanin ne vjeruje da će doći do pomirbe između njega i Samante, ali dodaje kako joj ništa ne zamjerava.

Željan priznaje da uživa partijati s Bahrom, Renatom, Oljom i Marom. Njegov ljubavni status je nepromijenjen. - Još uvijek sam slobodan - potvrdio je Željan.