Obavijesti

Show

Komentari 10

Željka Klemenčić: 'Suprug i ja se za Božić guramo u kuhinji. Sin se jako veseli mojim kolačima'

Željka Klemenčić: 'Suprug i ja se za Božić guramo u kuhinji. Sin se jako veseli mojim kolačima'
6

Željka uživa u snimanju kulinarskog showa i veseli se nadolazećim blagdanima. Spremna je za božićne delicije, a u kuhinji joj pomaže i sin. Trenutačno prodaje i svoje dvije kuharice

VIDEO

Velika gurmanka Željka Klemenčić ponovno se našla u društvu kolega Tomislava Špičeka i Ivana Pažanina s kojima ocjenjuje jela natjecateljima u božićnom specijalu kulinarskog showa “Tri, dva, jedan - HO,HO,HO!”. Odlično se slažu i gušt im je raditi zajedno.

- Da je bolje, ne bi valjalo. Mi u žiriju provodimo cijele dane skupa. Sada smo zbilja već kuhani i pečeni zajedno - rekla nam je Željka. U emisiji se sada natječu kandidati iz prethodnih sezona emisije, a Klemenčić kaže kako joj je bilo drago vidjeti poznata lica.

3,2,1 - ho,ho,ho

- Ovaj specijal mi je bilo najlakše dosad odraditi, baš s lakoćom. Svima nam je bilo olakšanje jer su odabrani uglavnom ljudi koji znaju kuhati - kaže nam Željka i priznaje da favorita ipak nema.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Uvijek sam otvorena za iznenađenja. Favoriti ionako gotovo nikad ne pobjeđuju - objasnila je. A dok ona ocjenjuje jela kandidata u kulinarskom showu, otkrila nam je planove za blagdane. Na njezinu blagdanskom stolu mogu se pronaći razne delicije, a u kuhinji joj pomaže suprug.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:26

- Uvijek se guramo u kuhinji, jedino kolači su isključivo moja niša. I sin je uvijek pomagač - rekla je Željka, no s godinama peče sve manje kolača.

- Kad sam bila mlađa, pekla sam puno više kolača za Božić. S godinama sam se reducirala i opametila, ne volim pretjerivanje. Pečem uvijek jednu tortu, svekrva donese orehnjaču i makovnjaču, a moja mama bišbrot. Svi pečemo suhe kekse, a kod mene su obvezni biskoti od badema. Volim i čokoladne tartufe. I obične keksiće od kokosa - ispričala nam je Klemenčić. Za Badnjak voli biti kod kuće i tada se ne vrti sve oko hrane. Važniji su joj bor, lampice i društvo, osobito zbog sina.

- Nekad sam u Slavoniji kod mame, nekad svi dođu kod mene, a nekad smo kod obitelji od muža. O tome, naravno, ovisi koliko kuham za Božić - kaže nam Željka, koja nam je otkrila svoj meni.

- Uvijek je neka pečenka, purica, patka, svinjetina, ovisi koliko nas je. Volim puno povrća uz pečenje, dojadio mi je samo krumpir uz pečeno meso. Obvezno pečem konkretniji kolač, a sve ostalo prema trenutačnoj inspiraciji - ispričala je. Svi se u njezinoj obitelji u blagdansko vrijeme vesele bakalaru jer ga jedu samo jedanput na godinu.

- Sin najviše voli vidjeti kolače na stolu, kao i svi klinci. Ove godine ću samo za njega i nećaka raditi namaz od bakalara, koji inače ne radim - otkrila nam je Klemenčić. Raduje se Božiću pa je istodobno i snimanje blagdanskog specijala showa izuzetno veseli. A osim što snima, Željka se bavi i drugim stvarima. Pokrenula je web stranicu i pomalo je puni.

Željka Klemenčić: 'Ja sam, kao, ozbiljna, a još traje podbadanje na relaciji Pažanin - Špiček...'
Željka Klemenčić: 'Ja sam, kao, ozbiljna, a još traje podbadanje na relaciji Pažanin - Špiček...'

- Kao svaki normalni freelancer u ovoj državi, ja uvijek svaštarim. Biram najbolje iz arhive i proizvodim novo. Prodajem svoje dvije kuharice, pred Božić to uvijek dobro ide. Planiram novu knjigu, ali to je tek u povojima. Webshop putem kojeg prodajem knjige puno mi znači u ovim čudnim vremenima. Prirodno mi je ne ovisiti ni o kome - rekla nam je Željka pa dodala:

- Uvijek mimo svega što sama smislim i odradim dođe i neki posao koji nisam planirala.

Ni pandemija korona virusa Željku nije omela da se nastavi truditi.

- Čak sam i u vrijeme ‘lockdowna’ nosila knjige na poštu svaki dan, to mi daje osjećaj smisla i svrhe. Kao i mnogi drugi, izgubila sam puno poslova. Moramo izdržati do proljeća kako god bude. Nadam se da će nam nakon toga biti lakše - rekla nam je. Dobro se osjeća jer živi na brdu pokraj šume pa joj socijalna distanca ne pada teško.

- Nemam pametan savjet ni za koga. Vremena su teška, svi možemo samo nastojati biti fleksibilni i truditi se biti dobri jedni prema drugima - zaključila je Klemenčić. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'