Show

Komentari 5

Željka odbrusila Pažaninu: Nisi u pravu iako si profesionalac...

Željka odbrusila Pažaninu: Nisi u pravu iako si profesionalac...

Tomislav Špiček stao je na Željkinu stranu jer nijednu kremu nije želio probati upravo zbog, kako smatra, nedovoljne termičke obrade

Dagnje na buzaru, riblji paprikaš, kroštule s umakom od vanilije i goveđi stroganoff bila su jela koja su se skrivala ispod zvona, a svaki par za paralelnom jedinicom pripremao je istu temu.

- Nosi mi špek, samo mi nemoj dagnje nositi - kazala je simpatična Međimurka Karmen koja nikada nije pripremala dagnje na buzaru, baš kao što ni Ivan i Ivan nikada nisu pravili riblji paprikaš pa im se to činilo kao težak zadatak.

A težak zadatak bio je i Marku pripremiti kremu od vanilije koju je mutio čak 75 minuta da bi se na kraju oko njegove kreme vodio spor u sudačkim redovima.

- Dečki, žao mi je što niste odvojili džem i kremu jer mi u kremi fali malo vanilije, ali tekstura je točno kako treba biti. Ana i Katarina, s vašom kremom nisam zadovoljan i ne treba joj gustina, a vaše su mi kroštule mljeckave - kazao je Ivan Pažanin s kojim se mentorica ženskog tima nije složila.

- Moram reći da se ne slažem s tobom jer krema nije termički obrađena. Zbilja nije osobno i nije mi lako jer idem protiv mišljenja profesionalca, ali ipak sam morala reći što mislim - odgovorila mu je Željka Klemenčić koja se slaže da su dečki napravili bolje kroštule, ali smatra da im krema nije nimalo uspjela.

Rasprava se nastavila, a Tomislav Špiček stao je na Željkinu stranu jer nijednu kremu nije želio probati upravo zbog, kako smatra, nedovoljne termičke obrade. Kako bilo, dečki su za uspješne kroštule zaradili 21 bod, što je ujedno bio i najveći rezultat večeri.

Najniže bodove dobili su Bruno i Robert, samo 12 bodova, jer nisu bili uspješni u pripremi goveđeg stroganoffa. „

- ečki, to nije ni blizu jela koji se zove stroganoff i čini mi se da niste izvršili zadatak - objasnio je Špiček. Na kraju večeri, kada su se bodovi zbrojili, na tablici su se istaknula dva najslabija para ovog tjedna - Ana i Katarina te Ivan i Ivan.

Oni sutra odlaze u kulinarski dvoboj u borbu za ostanak u natjecanju.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci