Obavijesti

Show

Komentari 41

Željko o incidentu: Soraja se ne zna svađati, ali se zna tući

Željko o incidentu: Soraja se ne zna svađati, ali se zna tući
9

Ava je samouvjereno zaključila kako još nije došlo vrijeme da ona napusti kuću Velikog Brata. Misli da će kuću nakon incidenta s Majom Nikolić napustiti Soraja

VIDEO

Svaki stanar kuće Velikog Brata imao je pravo tijekom javnih nominacija razmazati tortu po licu dvoje sustanara što je značilo da ih želi nominirati. Maja Nikolić nominirala je Avu i Soraju kojoj je raskravila nos, zbog čega joj je Soraja uzvratila još jačim udarcem i rasjekla joj usnu.

- Pogriješila sam, ali ja sam čovjek i imam pravo na to. Je li vam lijepo rekao Veliki Brat da ne koristimo silu?! Zašto je morala onako zalijepiti tortom mene i Avu? Čemu to? Ovo je bila poruka da mi se skine s vrata. Znaš koliko puta sam se udarila u nos i nije mi išla krv? Ovo je bio klasičan udarac. Žena s dvoje djece udarila djevojku od 25 godina. Kako siješ, tako žanješ. Ne može se tvoje oprostiti, a moje ne - rekla je Soraja Željku, Žarku i Avi.

Žarko i Ava su je podržali, dok je Željko zaključio da nije bilo potrebe da se spušta na njezin nivo, piše srpski Kurir.

- 'Nakačile' su mi se na vrat. Ovo je bila jasna poruka da mi se skinu. Prvo je bila Sindi, poslije Ava, a sad sam ja - govorila je Soraja.

Ava: Soraja slijedeća napušta kuću

Nakon što ju je Veliki Brat pitao što misli tko će uskoro napustiti kuću, Splićanka Ava je komentirala da joj je žao što njezina zemlja ne može glasovati i zaključila da je to veliki hendikep. Samouvjereno je zaključila kako ipak još nije došlo vrijeme da ona izađe iz kuće i komentirala da će to vjerojatno biti Soraja.

- Maja Nikolić se nije davala u igrama, ali su se oko nje događale svađe i suze, a to je ljudima zanimljivo. Soraja je bila neutralna - rekla je Ava.

Dodala je da bi Maju Nikolić trebalo biti sram jer puno laže dok se kasnije 'liže' s Vesnom Vukelić Vendi. Komentirala je da su se ukućani urotili protiv Soraje jer ni s kim nije bliska i zaključila da im je laka meta za napad jer se izolirala.

'Soraja je parazit od početka igre'

Željko je u ispovjedaonici Velikom Bratu objasnio zašto je nominirao Soraju.

- Od početka igre Soraja je parazit. Neka su je nominirali. Uhvatila je Milića za lice, ne zna da se svađati, ali se zna tući - rekao je.

Žarko je, s druge strane, na pitanje Velikog Brata zašto su se svi urotili protiv Soraje, odgovorio da ukućani više ne znaju koga bi napali pa su se uhvatili nje jer je neutralna i govori ono što misli. Dodao je da je razlog tome  i ženska ljubomora, koja je kod nekih ukućanki i više nego očigledna. Zaključio je da bi kuću trebala napustiti Maja Nikolić jer smatra da su gledatelji vidjeli da se Soraja branila nakon što ju je Maja grubo udarila tortom po licu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor