Show

Komentari 59

Žestoka tučnjava u 'Zadruzi': Udarao Hrvata šakom i psovao

Žestoka tučnjava u 'Zadruzi': Udarao Hrvata šakom i psovao

Vladimir je već od ranije poznat po nasilničkom ponašanju, a pravomoćno su ga osudili na šest mjeseci zatvora i dvije godine uvjetno zbog izazivanja nacionalne, rasne i vjerske mržnje i prijetnji smrću

U srpskom reality showu 'Zadruga' došlo je do tučnjave, pišu srpski mediji. Prijatelj sudionice showa Ive Grgurić (26) došao joj je u posjet. Tamo se zakačio s Vladimirom Tomovićem, koje je već od prije poznat kao nasilnik iz realityja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ivin prijatelj upitao ga je zna li što je navijački kodeks. Tomović se na to uvrijedio, na što mu je Ivin prijatelj pokazao srednji prst te je ovaj nasrnuo na njega. Između ostalog, Tomović je izrekao uvrede na nacionalnoj razini. Produkcija se o ovom događaju nije niti oglasila, a nije ni diskvalificirala natjecatelja. 

Inače, Vladimir je već od ranije poznat po nasilničkom ponašanje. On je bio u vezi sa Slađanom Petrušić, koja se proslavila u 'Noćnoj mori' Željka Malnara. Njih su dvoje započeli romansu prije tri godine u 'Parovima'. Oboje su izbacili iz showa, a Slađana je otkrila da je Vladimir i prema njoj bio nasilan.

- To je moja najluđa veza, dečko je bolestan i bojala sam ga se. Moram sve upozoriti da je Vladimir psihopat. Bolje da ga ne diraju, inače će biti svašta - rekla je tom prilikom. 

- Sjećam se kad sam se dopisivala s Mikijem Đuričićem, pokazala sam mu jer je bilo nešto smiješno. To mi je bio kraj, razbio mi je telefon, stegao me za ruku i bacio na pod - ispričala je Slađa i dodala da se bojala za sebe. 

Tomovića su pravomoćno osudili na šest mjeseci zatvora i dvije godine uvjetno zbog izazivanja nacionalne, rasne i vjerske mržnje i prijetnji smrću. Naime, 2012. je napao djecu iz Hrvatske, izviđače koji su bili u posjetu Baru. Tomović im je tada naredio da sklone hrvatski zastavu te im prijetio da će ih pobiti vidi li opet hrvatska obilježja u svom gradu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

 

Najčitaniji članci