Obavijesti

Show

Komentari 15

Zeta Jones šokirala: 'Michael i ja imamo sretni, otvoreni brak'

Zeta Jones šokirala: 'Michael i ja imamo sretni, otvoreni brak'
7

Michael mi je rekao da tu nema ničega i da će vrijeme pokazati svoje. I pokazalo je. Nije bilo nikakvih dokaza koji bi mogli potvrditi tu priču o seksualnom zlostavljanju, otkrila je Catherine Zeta Jones

VIDEO

Prvo moram reći da sam neopisivo sretna da smo uspjeli 20 godina opstati zajedno, ispričala je Catherine Zeta Jones (49) o braku sa svojim suprugom Michaelom Douglas (74) u intervjuu  za magazin People.

- Bilo je divno, jer nikada nisam mislila da je moguće s osobom provesti 18 godina i da će sve biti idealno. I nije. I Michael i ja imamo jako otvorenu brak i vezu. Kada imate djecu, koja nisu kriva što ste ih rodili u tom svijetu prepunom nepravde, morate jednostavno biti otvoreni i sve iskreno dijeliti - kaže Zeta Jones.

Glumica se otvorila nakon optužbi jedne žene za seksualno uznemiravanje od strane njenog supruga. Ispričala je kako su je te optužbe 'dokrajčile' i kako je s djecom sjela za stol i sve im ispričala.

'Neću se ispričavati što sam bogata, lijepa, talentirana...'
'Neću se ispričavati što sam bogata, lijepa, talentirana...'

- Ipak sam rođena Europljanka i jako vezana uz obitelj, stoga mi je normalno da kada dođe do problema da svi sjednu za stol i otvoreno pričaju; ako se moja kći osjeća nesigurnom, osobito jer je tinejdžerka i cure znaju biti toliko zločeste, s druge strane sin odlazi na fakultet, što odabrati i kako postupiti. Sve su to stvari o kojima raspravljamo svi zajedno kako bi svi bili upoznati sa svime i da nema iznenađenja - kaže Catherine koja ima dvoje djece; kći Carys Zetu (15) i sina Dylana (18).

Glumac je od odvjetnika saznao da jedan američki časopis želi raditi priču o tome, pa im se sam javio i dao je intervju. 

-  Ne znam otkud ovo dolazi. Kaže da ju nikad nisam dodirnuo niti zlostavljao i onda tvrdi ovo. Govorim sada o tome jer su moja djeca prestravljena i misle kako će me se etiketirati kao seksualnog predatora - rekao je Douglas koji tvrdi da su optužbe lažne i 'čista izmišljotina'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci