Obavijesti

Show

Komentari 5

Zgodnu tursku glumicu ganjaju kamatari: Prijete joj batinama

Zgodnu tursku glumicu ganjaju kamatari: Prijete joj batinama
1

Selin je problem dugova potom pokušala riješiti povećim kreditom. Banke su je također odbile i odabrala je najgoru opciju, zbog koje sad lupa glavom o zid. Zato turski tabloidi špekuliraju da će pobjeći u Kanadu...

VIDEO

Selin Sezgin (29) ganjaju kamatari jer ne vraća dugove. Naši gledatelji upoznali su je kao Melek iz serije 'Elif'. Nakon što je dogovoreno da serija, nakon četiri sezone, neće imati nove nastavke, ostala je bez ikakvog posla. U međuvremenu je živjela rastrošno. Novac je trošila unaprijed, vjerujući da će se ponude za nove uloge nizati, jer kao Melek je oduševila Tursku.

Međutim, nitko je nije zvao. Nudila se producentima za bilo kakvu ulogu, pitala je i bogate prijatelje da joj posude novac, no svi su je odbili.  Za nekolicinu kolega s kojima je snimala Elif bila je spremna sve učiniti. Ne i oni za nju. Kad ih je pitala da joj posude novac, govorili su da i oni jedva preživljavaju iako su neki od njih poprilično bogati. 

Selin je problem dugova potom pokušala riješiti povećim kreditom. Banke su je također odbile i odabrala je najgoru opciju, zbog koje sad lupa glavom o zid. Zato turski tabloidi špekuliraju da je pitanje trenutka kad će glumica 'nestati' iz Turske. Selin, naime, u Kanadi ima obitelj koja joj je, navodno, spremna pružiti utočište.

- Očajna je. Ne može vratiti novac, a kamatari prijete da će nauditi njezinoj obitelji, a nju prebiti. Financijski je toliko krahirala da nema ni za avionsku kartu za Kanadu - rekao je izvor blizak glumici. 

Dodala je da je čistačica u Kanadi bolje plaćena od glumica koje igraju u turskim niskobudžetnim serijama. Vjeruje kako rođacima neće trebati ništa davati u kuću, pa će zaradu u cijelosti spremati na stranu. Selin se nada da će se tako riješiti duga i kamatara. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZENZACIJE'

Pokretanje videa...

12:46

 

...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin