Show

Komentari 49

Zima vam je? Sonja Kovač 'fura' vestu koja ima samo rukave...

Zima vam je? Sonja Kovač 'fura' vestu koja ima samo rukave...

Drugim riječima, vesta ne pokriva leđa kao ni prednji dio pa je Sonjin grudnjak bio u prvom planu. Inače, riječ je o Zarinoj krpici čija je cijena 139 kuna. Fotografiju je u kratkom roku lajkalo preko 15 tisuća fanova

Ako ste mislili da bizarne odjevne kombinacije furaju samo strani celebritiji, varate se. Influencerica Sonja Kovač (36) iznenadila je najnovijim outfitom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pozirala je u vesti koja, pazite sad - ima samo rukave. Drugim riječima, vesta ne pokriva leđa kao ni prednji dio pa je Sonjin grudnjak bio u prvom planu. 

Inače, riječ je o Zarinoj krpici čija je cijena 139 kuna. Fotografiju je u kratkom roku lajkalo preko 15 tisuća fanova.

Influencerica se nedavno prisjetila svojih početaka te je objavila starije fotografije. 

- Izlazak iz komfor zone jedna je od najbitnijih stvari za uspjeh. Ove slike su vam pravi primjer. Pola njih je s moje druge sezone Fashion Weekova početkom 2018. kada sam mjesec dana sama proputovala od New Yorka do Pariza bez prijatelja, bez fotografa, bez plana. Nisam imala budžet za nikoga i ništa, ali imala sam najveću želju i volju! Opcija ostati doma u toplini svoje komfor zone i ne poduzeti ništa - za mene nikada nije ni bila opcija - započela je Sonja objavu pa nastavila:

- Tada sam već počela dobivati pozivnice za neke revije i polako su me strani brendovi počeli zamjećivati i pokazivati interes za suradnje. Znala sam da ne smijem propustiti taj moment ako su već nešto prepoznali u meni. Većinu vremena sam bila sama, slike sam skupljala od street style fotografa na ulici ili bi žicala neku curku s revije da me fotka, a outfite sam dobivala na posudbu od brendova.

Poručila je pratiteljima da kad god pomislile da postoje prepreke za ostvarivanje ciljeva, nek se sjete da je to samo strah od napuštanja svoje sigurne zone.

Najčitaniji članci