Obavijesti

Show

Komentari 19

Žiri je oduševila zvukovima biča

Žiri je oduševila zvukovima biča
8

Fabijan Pavao Medvešek novi je član žirija showa, koji počinje u subotu. Opet ćemo gledati plesače, pjevače, akrobate...

Prvih osmero kandidata u subotu, 24. rujna, otvorit će devetu sezonu 'Supertalenta' na Novoj TV. Nakon 11 godina pred žiri 'Supertalenta' ponovno će stati iluzionist umjetničkog imena Magic Leon, koji je proslavio 20. godišnjicu bavljenja iluzionizmom.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

- Čim sam vidio jednog mađioničara sa sedam godina na dječjem rođendanu, znao sam da želim postati mađioničar - rekao je Leon. Glasove žirija nastojat će izboriti i iluzionist Mladen Bubić, koji radi kao taksist, a prakticiranje magije njegovo je dopunsko zanimanje. Njemica Rachel Belle Barun na pozornici će se pojaviti u šljokičastom kostimu i s bičem u ruci.

- Ja sam drukčiji tip umjetnika i nadam se da ću zabaviti publiku na poseban i originalan način. Definitivno će biti malo riskantno, ali zabavno - najavljuje Rachel, koja dolazi iz obitelji u kojoj je otac kaskader, a majka glumica.

Da bi demonstrirala svoj nesvakidašnji talent, u ulozi asistenta pridružit će joj se Fabijan Pavao Medvešek i Davor Bilman, koje zvuk udarca bičem neće ostaviti ravnodušnima. "Nenad i Jelena su par, kako u privatnom životu tako i na pozornici, gdje će se predstaviti kao akrobatski plesni duo NS Acrobalance, koji će pokazati nešto što žiri dosad nije imao prilike vidjeti, a pomalo opasnu i vrlo zabavnu točku izvest će i akrobat Pepino, koji će publici oduzeti dah vještim balansiranjem s rekvizitima", poručili su s Nove TV. Prvu epizodu devete sezone začinit će i nastupi trojice veselih pjevača...

Voditeljski dvojac i ove sezone čine Franjo Ridjan i Igor Mešin, a Fabijan Pavao Medvešek novi je član žirija. "Starosjedioci" su i dalje Martina Tomčić, Maja Šuput te Davor Bilman.

Vraća se Supertalent: 'Možemo reći da će ovogodišnji nastupi gledatelje prikovati za ekrane'
Vraća se Supertalent: 'Možemo reći da će ovogodišnji nastupi gledatelje prikovati za ekrane'

Jedan od najdojmljivijih kandidata svih sezona kanadski je umjetnik Brent Ray Fraser, koji je pred gledatelje stao 2018. godine. Šokirao je hrvatsku javnost slikajući penisom, a svoje "oruđe", kako je rekao, osigurao je kod Llyod's of London na 50.000 dolara.

- Zaštitio sam svoj penis od 25,5 centimetara jer je to moj alat za rad - rekao nam je tad. Tu provokativnu tehniku počeo je primjenjivati prije više od deset godina.

- Počelo je tako da sam umočio svoj erektirani penis u boju kako bih stvorio otisak te uhvatio svoju uzbuđenost i seksualnost kroz umjetnost. Htio sam svojim slikama dati seksualni naboj - rekao je.

Pozornost je privukla 2021. i Australka hrvatskih korijena Siena Uremović. Talentirana plesačica kod kuće ima i kolekciju od 500 tijara koje je osvojila na izborima ljepote.

Frano Ridjan: Ne mogu u Katar zbog snimanja Supertalenta, a vratolomija kandidata se bojim
Frano Ridjan: Ne mogu u Katar zbog snimanja Supertalenta, a vratolomija kandidata se bojim

- Izbori ljepote oblikovali su me u djevojku kakva sam danas. Mislim da su izbori ljepote pomogli potaknuti moje samopouzdanje i samodisciplinu - rekla nam je. Sieni su djed i baka iz Hrvatske, a tata joj je rođen u Australiji. Hrvatski jezik ne ide joj baš najbolje...

POGLEDAJTE VIDEO: DRUGA EPIZODA ‘TKO JE KRIV' S JURAJEM ŠEBALJEM