Najbolji par večeri bili su Nikolina i Otto, koji su za predjelo pripremili salatu s besprijekorno odrađenom trljom i bulgurom, te T- bone steak s pireom od patlidžana za glavno jelo
Žiri nije zadovoljan: Tri dvojke za jela koja bi 'i pas odbio'...
Pauza od nekoliko dana savršeno je odgovarala Nikolini i Ottu, no isto se ne može reći i za prošlotjedne vođe tima 'Lađari' jer su Žuti i Ćale dobili svega 6 bodova
Naime, ponedjeljak je tradicionalno težak dan za natjecatelje kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'. Čini se da je nekoliko dana odmora naškodilo momcima iz Podravine, koji su žiriju na kušanje donijeli 'kremirani' T-bone odrezak i nedovoljno očišćen filet ribe.
- Dogovor je da se meso peče na medium. No, oni su doslovno prepekli to meso, ono je suho kao barut - objasnio je Tomislav Špiček svoju dvojku za T- bone steak u umaku od vrhnja s palentom, dok je Mate dodao kako je umjetnost uništiti tako dobar odrezak.
- Žao nam je što ste u tome uspjeli. K tome vam se raspao i umak, preslan je, a palenta je solidna. Sve skupa, ja na vašem tanjuru nemam što za jesti… - kazao je Mate Janković te dodao kako su Žuti i Ćale u 'černobilskom raspoloženju' jer ono što su servirali žiriju 'i pas bi odbio pojesti'.
Žuti i Ćale su, osim odreska, upropastili i trlju, koja je bila lijepo pečena, ali puna kostiju. I zbog te su pogreške dobili još dvije dvojke od Jankovića i Mateje Domitrović.
Najbolji par večeri bili su Nikolina i Otto, koji su za predjelo pripremili salatu s besprijekorno odrađenom trljom i bulgurom, te T- bone steak s pireom od patlidžana za glavno jelo. Žiri je teško mogao naći neku veću grešku njihovim jelima, već je bez ikakve dulje rasprave napisao tri devetke na kuhačama.