Obavijesti

Show

Komentari 2

Žiri opleo po muškom timu: Pa nismo u vrtiću, tijesto je sirovo

Žiri opleo po muškom timu: Pa nismo u vrtiću, tijesto je sirovo
21

Koliko sam zadivljen curama, toliko sam razočaran dečkima, priznaje Špiček. Ženski tim je sad na 676 bodova dok muški tim ima samo 628 bodova, što znači da za djevojkama zaostaje 48 bodova

VIDEO

U ponedjeljak navečer tjedan je započeo izazovom „prsa o prsa“ u kojem su dečki malo zakazali pa je ženski tim bio daleko bolji i cure su večer završile sa 48 bodova prednosti.

„Prsa o prsa“ zadatak je u kojem se na svakoj paralelnoj radnoj jedinici ispod zvona nalazila zadana namirnica, tema ili radnja koju parovi trebaju ispoštovati u pripremi svog jela. Štefica i Katica te Dino i Alen pripremali su kvinoju, a djevojke je u potpunosti zbunila ta namirnica jer nikada nisu čule za nju pa je tako nisu nikada ni jele ni pripremale.

- Ja sam mislila da je kvinoja neka živina - kazala je Štefica prije nego što je usavršila gradivo o podrijetlu te žitarice. Simpatične sestre Zagorke tako su kvinoju pripremile na varivo po zagorski i jelo su nazvale Ande med zagorskim bregima, a žiriju se jako svidio njihov tanjur pa su ih nagradili lijepim ocjenama – 21 bod. Alen i Dino pripremali su burgere od kvinoje te su svi pohvalili njihova peciva, no kvinoja se nije jako osjetila u polpeticama s ciklom zbog čega su dobili nešto nižu ocjenu od Špičeka, ali ih je zato nagradio mentor Ivan Pažanin.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

04:15

- Dečki su fino napravili, ali nisu ispoštovali kvinoju koliko su cure. Kod mene prolazi samo dobar tanjur i dobri okusi - kazao je Tomislav Špiček, a dečki su ukupno dobili također 21 bod.

Idući par koji se borio „prsa o prsa“ bili su Marko i Renato protiv Ane i Katarine, a trebali su pripremati kuhano jelo. Djevojke su kuhale juhicu i pureći vrat, a dečki su napravili pikantni gulaš s restanim krumpirom.

- Dečki, niste baš pogodili temu, samo vam je krumpir kuhan - komentirao je Špiček, koji je zajedno sa svojim kolegama u žiriju njihovo jelo ocijenio sa 15 bodova, a Ana i Katarina dobile su 21 bod.

- Demonstriramo i protestiramo, nanesena je velika nepravda i donio sam plinsku bocu da vidite koliko sam ljut - kroz šalu je kasnije komentirao Marko.

Parovi koji su u svom jelu trebali koristiti viski bili su Karmen i Marina te Ivan i Ivan. Djevojke su napravile svinjski lungić s raviolima, što je bilo i najbolje ocijenjeno jelo te večeri – ukupno 26 bodova!

- Marina i Karmen su me oduševile jer nisam vjerovala u njihov recept, ali super su to izvukle i bila sam jako sretna - ponosno je izjavila mentorica Željka Klemenčić. Za razliku od cura, dečki nisu prošli tako dobro.

- Meni je vaš tanjur danas jako loš. Ovakvo meso inače treba izazvati strahopoštovanje… - kazala je Željka, a Špiček se nadovezao „Ovo što ste napravili je ružno za vidjeti!“

- Ovo danas je bio stvarno hladan tuš, ali dobro je s vremena na vrijeme dobiti loše ocjene da se potrudite i napravite bolje sljedeći put - komentirali su Ivan i Ivan, koji su dobili samo 9 bodova, ujedno i najniže bodove u večeri.

Posljednji par na repertoaru bili su Dina i Franka te Bruno i Robert, koji su pripremali istarsko jelo. Cure su se odlučile za istarski žgvacet s palentom, a dečki za raviole s gljivama, istarskim sirom i šparogama, no tijesto im nije ispalo onako kako su planirali.

- Ne možete doći ispred mene i reći da je tijesto sirovo, nismo u vrtiću i tijesto mora biti tanko kao kartolina - kazao je Pažanin, koji je od braće Polak očekivao puno više.

- Koliko sam zadivljen curama, toliko sam razočaran dečkima - priznao je Špiček te su djevojke za svoje jelo dobile 21 bod, a simpatična braća samo 14 bodova.

- Robert i Bruno su tiha voda i imaju puno aseva u rukavu - kazala je Franka koja je u konkurenciji prepoznala skrivene kvalitete.

Na kraju večeri ženski je tim skupio 676 bodova dok muški tim ima samo 628 bodova, što znači da za djevojkama zaostaje 48 bodova.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

15:21
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama