Obavijesti

Show

Komentari 42

Život u realityju: Svađe, tuče, seks i zabava za cijelu regiju

Život u realityju: Svađe, tuče, seks i zabava za cijelu regiju
16

Sudjelovali su u reality showu, zabavljali i zgražavali gledatelje. Neki su svojih pet minuta dobro iskoristili, a neki su se povukli iz svijeta poznatih i slavnih...

VIDEO

Marina Perazić 

Bivša članica grupe Denis & Denis, Marina Perazić (59) u srbijanskom reality showu 'Farma' osvojila je šesto mjesto. Nakon što je sudjelovala u hrvatskom izdanju i dva puta u srpskom showu preselila se u Novi Sad gdje je vodila satove Zumbe. Iako je bila jedna od najvećih zvijezda osamdesetih danas se ne bavi pjevanjem već radi kao DJ u raznim noćnim klubovima. 

- Preživjela sam 135 dana i ostala živa i zdrava i psihički još jača nego što sam bila prije. Nisam vjerovala da ću podnijeti sve te sukobe koji su me tamo zadesili. Izborila sam se s tim ljudima tamo i ponosna sam na sebe - rekla je za srbijanske medije nakon izlaska iz realityja. 

VIDI OVO: Rita Ora otkrila da je biseksualka

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tin Mlivić

Tin Mlivić (20), nekadašnji natjecatelj showova  'Tri, dva, jedan- kuhaj!, 'Anno' i 'Parovi'  po zanimanju je medicinski tehničar, a prošle godine 'uplovio' je u pjevačke vode. Njegov prvi singl nosi naziv 'Mala', a glavnu ulogu u spotu ima starleta Ana Korać, najbolja prijateljica Soraje Vučelić. 
Mlivić je svoju dramatičnu životnu priču iz djetinjstva detaljno opisao pred kamerama. Roditelji su ga se odrekli nakon rođenja, a Tinova se majka, tvrdi Vinkovčanin, opravdavala da ga ne može uzdržavati. Žalila se da je dijete trošak koji si ne može priuštiti. Tata ga nije niti posjetio. 

Slađana Petrušić

Temperamentna Slađana Petrušić (35) bila je česta gošća u Malnarovoj emisiji 'Noćna mora'. Bičevala je Cezara, pjevala je pjesme poput 'Uđi mi duboko' i bila je predmet žudnje svih Malnarovih gostiju. 
Slađa je nekoliko puta bila sudionik reality showa 'Parovi', a u posljednjoj sezoni odnijela je drugo mjesto. U realityju je potpuno izgubila kontrolu, tukla se i s muškarcima i sa ženama, sudjelovala u svakodnevnim svađama s ostalim sudionicima, ali i ljubovala. 

Alka Vuica 

Pjevačica Alka Vuica (57) u reality showu 'Parovi' sudjelovala je  krajem 2011. i početkom 2012. Tada su bila drugačija pravila. Naime, sudjelovati su mogli samo oni koji ulaze sa svojim pravim partnerom.  Alka je u to vrijeme ljubila Ivicu Štorića  nekadašnjeg novinara HRT-a koji je upamćen kao sudionik koji se često svađao. Ipak, nakon što je reality show završio njih dvoje su priznali kako nisu bili u vezi, već su glumili ljubavni par zbog medija. 

Cafe24

Aleksandra Grdić 

Bivša Miss Hrvatske Aleksandra Grdić (37), prije dvije godine sudjelovala je u realityju 'Parovi'.  Plakanjem je navela gledatelje da ne glasaju za njezin ostanak u showu. Kada je 'Parove' napustio njezin prijatelj Neven Ciganović manekenka je stalno govorila kako i ona želi izaći. Danas je majka dvoje djece. 
Aleksandra je samo najbliže prijatelje upoznala s dečkom Markom, ali im nije rekla čime se bavi. Neki kažu da je bio izbacivač, a on tvrdi da je poduzetnik. 

VIDI OVO: Bradavice van: Kendall Jenner zablistala na Cannes Film Festivalu

Neven Ciganović 


Za vrijeme učešća u 'Parovima' Neven Ciganović (46) je imao zahtjeve za produkciju showa. Osim što je tražio da mu se opere sva posteljina čim je došao u kuću te da mu zastori budu crni ili tamnoplavi, Ciganović je zahtijevao i da mu se u tuš kabini postavi zrcalo.

Ava Karabatić 


Ava Karabatić (29) je sudjelovala u nekoliko reality programa, 'Big Brother', 'Parovi' i 'Survivor'.  Voditeljica i spisateljica danas živi u Srbiji gdje radi kao urednica na TV Tesla. Prošle godine objavila je svoju prvu knjigu 'Ja, nomad' koja je postala pravi hit. 

- Naravno da svoju domovinu najviše volim, ali isto tako volim i Beograd gdje sam ostvarila svoje snove - ispričala je Ava, koja svoju knjigu piše koristeći i hrvatske i srpske riječi. 

Nedavno se pronašla i u slikarstvu te je u Beogradu otvorila vlastiti atelje. Trideseti rođendan, najavljuje Ava, proslavit će izložbom na kojoj će, vjeruje, glavni hit biti njezin akt.

Ante Gotovac 

Ante Gotovac (48) je prije ulaska u reality izjavio da je spreman na sve, a to je dokazao brzo s obzirom na to da se pisalo kako je prvu večer imao sex sa starletom Macom Diskrecijom. 

- Ako sam mogao biti u komuni, mogu i u izolaciji. U showu ću opet biti onaj Ante kakvog me publika poznaje - rekao je Ante prije ulaska u 'Parove'. 

Trenutno je u vezi je s 23-godišnjakinjom. Par živi u Zemunu u koji se Gotovac odselio prije dvije godine nakon propale veze s liječnicom Kristinom Vrdoljak (42) zbog koje je završio u komuni u Vrbovcu. 

Sanjin Strukić/Pixsell

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom