Obavijesti

Show

Komentari 44

'Životnu dramu pretvorio sam u milijunski biznis i ne stajem'

'Životnu dramu pretvorio sam u milijunski biznis i ne stajem'
5

KSI 21. listopada stiže u Arenu Zagreb, na najveći YouTube spektakl u regiji ikad - Totalni JoomBoos, a u intervjuu nam je otkrio kako je težak životni period utjecao na još snažniji povratak

VIDEO

Iako je trenutačno jedan od najpopularnijih youtubera na svijetu, slavni Britanac KSI (25) prošle je godine odustao od snimanja zbog teške privatne situacije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:16

U tom se periodu posvađao i s kolegom iz gaming skupine, što ga je dodatno potreslo, ali se vratio u velikom stilu. U amaterskom boksačkome meču protiv youtubera Logana Paula zaradio je više od 660 milijuna kuna i više ne pomišlja na prekid s YouTubeom, koji je pretvorio u milijunski biznis.

KSI v Logan Paul

KSI 21. listopada stiže u Arenu Zagreb, na najveći YouTube spektakl u regiji ikad - Totalni JoomBoos, a u intervjuu nam je otkrio kako je težak životni period utjecao na još snažniji povratak.

Svi plešu Floss dance! Hrvati obaraju rekord u Areni Zagreb
Svi plešu Floss dance! Hrvati obaraju rekord u Areni Zagreb

Jedan si od najvećih na YouTubeu. Kako si krenuo i koliko si se promijenio?

Čini mi se da je taj trenutak u kojem sam odlučio da želim biti youtuber bio kad sam počeo intenzivno pratiti starije youtubere, poput Hutcha, Seanannersa, Balem Trutha... Oduševilo me ono što su snimali i htio sam vidjeti kakav bih ja bio u tome. A ja sam se kao osoba i youtuber stvarno mnogo promijenio od početka do danas. Nekad sam bio zaigran, nezreo i snimao potpuno nasumičan sadržaj. Danas sam zaigran, i dalje snimam nasumičan sadržaj, ali sam zreliji, ha, ha.

Zašto si prošle godine prestao snimati?

Prošle godine sam prolazio stvarno težak životni period. Uopće nisam bio siguran što želim od YouTubea, nisam bio nimalo sretan sam sa sobom niti sam znao u kojem smjeru mi ide život. Uzeo sam pauzu i putovao sam.

'Dobijete koliko zabijete': Leon (23) dijelio novac po Zagrebu!
'Dobijete koliko zabijete': Leon (23) dijelio novac po Zagrebu!

Kako se slažeš s roditeljima?

Iako nisu bili sretni kad sam se ispisao iz škole zbog YouTubea, danas smo u idealnim odnosima. Neopisiva su mi podrška u svemu i zapravo obožavaju snimati sa mnom za moj kanal.

Tek je 12 sati: Mentori talent showa plakali na hit iz 90-ih!
Tek je 12 sati: Mentori talent showa plakali na hit iz 90-ih!

Kako to da si ušao i u glazbeni svijet?

Glazbom sam bio opsjednut još kao klinac. No iskreno, reakcije drugih na glazbu koju radim u početku su bile pomiješane. Neki su je obožavali, drugi mrzili. Danas većina uživa u mojoj glazbi, ali realno, to je zato što sam s godinama postao puno bolji.

Neki kažu da si bolji promotor boksa od profesionalaca, no bojiš li se batina?

Drago mi je, ali se nikoga ne bojim. Ja nikad ne gubim. Rekao bih da imam srce lava koji se baš nikad ne predaje.

I tvoj brat je youtuber. Kako se slažete?

Nas se dvojica neprestano svađamo, kao prava braća. A sad kad se obojica bavimo boksom, situacija je još lošija. No naravno da se i podupiremo, na neke naše načine, doduše...

Youtuber je već skovao planove za ludi provod

KSI sutra u jutarnjim satima stiže u Zagreb i ne planira trošiti vrijeme na boravak u hotelskoj sobi.

Popularni i omiljeni britanski youtuber svoj je dolazak u Zagreb najavio na Twitteru već davno, a sad kad je konačno stigao trenutak da dođe u hrvatsku metropolu, kaže, iskoristit će vikend ovdje kako bi se proveo kao nikad u životu. Ujutro u 11.30 očekuje se njegov dolazak u Zračnu luku ‘Franjo Tuđman’, gdje će ga dočekati obožavatelji i obožavateljice.

No njega neće uplašiti čak ni vriskovi fanova jer, navečer, nakon Totalnog JoomBoosa ne misli ići na spavanje. Već je skovao planove za ludi provod u gradu nakon druženja s nekoliko tisuća ljudi u Areni Zagreb, a kad se vrati u London, sigurno će imati što prepričavati.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola
PROMO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola

Popularni Youtuber i prvi pobjednik VideoStara - Lay Z, našao se u potpuno novoj ulozi – postao je zvijezda video spota za Natural AF, novog cool pića koje se nedavno pojavilo na tržištu

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z
PRIJAVITE SE I VI

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z

Dok je publika pljeskala i uzvikivala moje ime, osjećaj je bio fenomenalan. Prolazili su me trnci kad sam čuo svoje ime - opisao je Matija silne emocije nakon proglašenja pobjednika VideoStara
Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna
INTERVJU

Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna

Svi stariji od 15 godina mobitel u ruke, snimi najoriginalniji video, pokaži zašto baš ti imaš JoomBoos faktor, uploadaj ga na YouTube i čekaj poziv. Prijave traju od 14. rujna do 22. listopada