Obavijesti

Show

Komentari 265

Zlatni udav: Nominirajte osobu koja vas je najviše udavila!

Zlatni udav: Nominirajte osobu koja vas je najviše udavila!
4

Dosta vam je dosadnih faca s malih ekrana? Sudjelujte u izboru i osvojite vrijedne nagrade. Severina, Mamić, Jaca... Na čiji spomen vam se diže kosa na glavi?

VIDEO

Tropske šume. Južna Amerika, Afrika, Bocvana, Bolivija, Hrvatska... Tu rijetko koji sisavac doživi duboku starost. Padne kao žrtva i hrana vrhunskim šumskim grabežljivcima - udavima. Boidae ili po hrvatski kržljonoge govori nam slikovito kakva su to bića. Kad padne mrak, svaki sisavac bježi u rupu, u kuću, kod prijatelja, rodbine... bojeći se da ne postane hrana predatora kišnih šuma i Hrvatske...

Koja javna osoba je najveći udav u našoj zemlji i tko nas je najviše udavio protekle godine? Na ovo pitanje sigurno nije jednostavno odgovoriti - zato i tražimo vašu pomoć.

Vi odlučujete! 

Bilo da je riječ o Radimiru Čačiću koji nam je genijalnim izjavama tjerao paru na uši pa do Severine koja samo što se ne pojavljuje na otvorenjima prozora, dajte svoj glas. Je li riječ o Dikanu Radeljaku, Slavku Liniću ili pak Zdravku Mamiću, na vama je da odlučite. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nominacije za Zlatnog udava kreću danas na našoj internetskoj stranici www.24sata.hr/zlatni-udav/ , a traju do 31. siječnja.

Tri kategorije: Lice s ekrana, političari i showbizz scena

Kako biste prijavili javne osobe koje zaslužuju priznanje Zlatni udav, morate biti registrirani na portal www.24sata.hr. Možete nominirati koliko god kandidata želite, bitno je samo da su osobe iz javnog života i da pripadaju jednoj od tri kategorije: lica s ekrana, političari i showbizz scene.

Uz ime osobe koju nominirate, možete nam navesti i razlog koji vas je nagnao da to učinite, a posebno duhovite izdvojit ćemo i objaviti u našim dnevnim novinama. 

Naš žiri, koji čine komičar Željko Pervan i predstavnici 24sata, među vašim će nominacijama odabrati po 10 kandidata u svakoj kategoriji, a nakon toga slijedi glasovanje i izbor za naj udava u Hrvatskoj 2012.

A za sve koji se odluče sudjelovati glasovanjem za svoje favorite, pripremili smo super nagradnu igru u kojoj će jedan sretnik osvojiti i automobil.

Darujemo mobitele, LCD-e i automobil!

Nakon nominacija kreće glasovanje, i to u dva kruga. Glasovati možete SMS-om, i to od 1. do 7. veljače kada ćemo objaviti po dva finalista u svakoj kategoriji. Svi koji sudjeluju u prvom krugu mogu dobiti tri mobitela Samsung Galaxy S III. U drugom krugu (8. - 14. veljače) birate dobitnika u svakoj kategoriji i možete dobiti tri Samsung LCD televizora, a svi koji glasuju u oba kruga ulaze i u izvlačenje za glavnu nagradu - automobil Ford Fiesta Ambiente.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 265
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju