Show

Komentari 4

Zlatnu malinu za najgori film u protekloj godini dobila Plavuša

Zlatnu malinu za najgori film u protekloj godini dobila Plavuša

'Malina' za najgoreg glumca pripala je Jaredu Letu za ulogu u filmu 'Morbius', koji se može 'pohvaliti' i najgorom sporednom glumicom

Biografski igrani film o životu glumice Marilyn Monroe 'Blonde' osvojio je dvije Zlatne maline od čak osam nominacija. Djelo redatelja Andrewa Dominika kritizirali su nakon što je izašao zbog, kako su isticalii, seksizma i nevjerodostojnog prikaza Marilyn Monroe.

Osim Dominikovog filma, za Zlatnu malinu nominiran je bio Tom Hanks, koji ju je dobio u dvije kategorije -  za najgoreg sporednog glumca i najgoru kombinaciju na ekranu za film 'Elvis', koji je na ovogodišnjim Oscarima nominiran osam puta.

'Malina' za najgoreg glumca pripala je Jaredu Letu za ulogu u filmu 'Morbius', koji se može 'pohvaliti' i najgorom sporednom glumicom - nagrada je otišla u ruke Adrije Arjone.

Elvis UK Special Screening - London

Organizatori dodjele Zlatne maline našli su se ove godine na meti kritika nakon što su za najgoru glumicu godine nominirali dvanaestogodišnju glumicu Ryan Kieru Armstrong. Nakon što se javnost žustro usprotivila ovoj nominaciji, organizatori su 'nagradu' dodijelili sami sebi i objavili novo pravilo prema kojem se više ne mogu nominirati maloljetni glumci. 

Najčitaniji članci