Obavijesti

Show

Komentari 5

Zlikovci na prisilnom radu se zabavljaju uništavanjem stvari

Zlikovci na prisilnom radu se zabavljaju uništavanjem stvari
12

Najnoviji foršpan za film s najgorim superjunacima opet nas je uvjerio da bismo stvarno mogli dobiti jako kvalitetan film. Ipak, Joker i Harley Quinn na istom mjestu. Što može poći po krivu?

VIDEO

Simpatična i dobra ekipa spašava svijet...zvuči poznato, zar ne? Pa, u 'Odredu otpisanih' stvari baš i nisu takve. Niti govorimo o simpatičnima, a još manje pričamo o dobrima, a kako stvari stoje, vjerojatno nije niti svijet u pitanju.

'Odred otpisanih' bavi se krizom u zasad neotkrivenom gradu (Gotham ili Metropolis, najvjerojatnije) koju može riješiti samo skupina najgorih - supernegativci, koje stvarno ne želimo blizu nas. Jasno da to ne rade iz dobrote, već za 'otpis svojih dugova'.

Blitz Film i Video distribucija

U glavnim ulogama nastupaju Will Smith kao precizni Deadshot, Joel Kinnaman u ulozi smrtonosnog Ricka Flagga i Jai Courtney kao komični Captain Boomerang. Margot Robbie utjelovila je suludu Harley Quinn, Cara Delevingne je čarobna Enchantress, a Jared Leto našao se u ulozi Jokera. Uz njih, pojavljuje se i Ben Affleck u ulozi Batmana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pogledajte novi foršpan:

Režiju potpisuje David Ayer, redatelj filma 'Fury', a producenti su Charles Roven i Richard Suckle. Zack Snyder, autor 'Batman v Superman: Zora pravednika'  našao se u ulozi izvršnog producenta.

'Odred otpisanih' stiže u naša kina u distribuciji Blitz film i video krajem blockbusterske sezone ove godine, 4. kolovoza.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode