Obavijesti

Show

Komentari 3

Zlostavljali su je jer se oblačila staromodno, a sada je zvijezda

Zlostavljali su je jer se oblačila staromodno, a sada je zvijezda
9

Blockbusteri 'Prisila na brak', 'Specijalne agentice' i 'Gravitacija' su Sandri donijeli veliku zaradu pa je 2012. bila imenovana najviše plaćenom glumicom na svijetu u Guinnessovoj knjizi rekorda

VIDEO

Glumica Sandra Bullock se u životu dosta selila i nije joj uvijek bilo lijepo kao što je sada, na dan kada puni 54. godine. Iako je rođena u Arlingtonu, većinu djetinjstva je provela u Nurembergu u Njemačkoj gdje su je često zlostavljali u školi zbog toga što je nosila staromodnu odjeću.


Kada je bila tinejdžerka, s majkom Helgom, opernom pjevačicom koja je preminula u 58. godini života, ocem Johnom (93) koji je bio učitelj glazbenog, i mlađom sestrom, slastičarkom Gesine (48) preselila se u Washington. Nekoliko godina nakon upisala je glumu na 'East Carolina University'. Bila je proglašena kraljicom mature, a kad je završila fakultet preselila se u New York kako bi započela svoju karijeru. 

Sandra Bullock sexually harassed

Glumila je 1993. u 'Razbijaču' i Hrvanju s Hemingwayjem', ali je najveću slavu doživjela s ulogom u 'Brzini' gdje je utjelovila Annie Porter. 'Forbes' je 2007. njezina godišnja primanja procijenio na 10 milijuna dolara (otprilike 63 milijuna kuna).

'Oceanovih osam': Pljačkašice kojima nitko ne može odoljeti
'Oceanovih osam': Pljačkašice kojima nitko ne može odoljeti

Za glavnu ulogu u filmu 'Priča o prvaku' 2009. godine je osvojila Oscara, a blockbusteri 'Prisila na brak', 'Specijalne agentice' i 'Gravitacija' donijeli su joj veliku zaradu, pa je 2012. bila imenovana najviše plaćenom glumicom na svijetu u Guinnessovoj knjizi rekorda s plaćom od 56 milijuna dolara (oko 353 milijuna kuna). 

Pixsell

Jedna je od najpopularnijih glumica u Hollywoodu, ali nije bila tako uspješna i na ljubavnom planu u prošlosti. Prije nego je rekla 'da' Jesseu Jamesu (49) izjavila je da je vrlo skepična što se tiče braka jer želi to učiniti samo jednom i na pravi način.

'Obožavam biti mama, ali od svoje glasne djece ću oglušiti'
'Obožavam biti mama, ali od svoje glasne djece ću oglušiti'

Ipak, njihova romansa je potrajala svega pet godina. Sada je, od 2015., u sretnoj vezi s fotografom Bryan Randallom (52), a posvojila je i dvoje djece, Louisa Bardo Bullocka (8) i Lailu Bullock (6) koje ne izlaže javnosti u velikoj mjeri. 

Iako živimo u svijetu gdje se sve zna i svakodnevno se objavljuju fotografije na društvenim mrežama, Sandra ne voli dijeliti svaki dio života s drugima i nije fan 'selfija'. 

Profimedia

- Čitala sam odličan članak o tome kako se povećala doza depresije jer ljudi gledaju tuđe profile, pa vide fotografije njihovog 'savršenog života'. Ne predstavljamo svoj život točno. Kada vičemo na svoju djecu, ne uslikamo selfie da pokažemo kako smo loši roditelji, nego čekamo savršen trenutak - rekla je glumica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin