Obavijesti

Show

Komentari 15

'Znala sam da sam bolesna, ali namjerno nisam išla liječniku'

'Znala sam da sam bolesna, ali namjerno nisam išla liječniku'
8

Srpska autorica napisala je pjesme za mnoga glazbena imena regije, pa tako i za folk pjevačicu Jelenu Karleušu koja se trenutno nalazi u središtu seks skandala s navodnim ljubavnikom Ognjenom Vranješom

VIDEO

Ja sam znala da će se to meni dogoditi. Mnogo sam se loše osjećala, mnogo sam se nervirala… Imala sam tu ranicu koju sam ignorirala, ja sam znala da sam bolesna. Ali stvarno sam znala. Svjesno nisam otišla kod liječnika. Imala sam i privatnih problema i onda to čovjek zanemari, ja sam sebi nekako bila na posljednjem mjestu, rekla je, kako prenosi bosanski Express, autorica glazbenih tekstova Marina Tucaković (65).

Marina se već mjesecima bori s malignim tumorom dojke, a kako prenose srpski mediji, redovito ide na liječničke preglede te joj se stanje napokon poboljšava. 

- Oporavljam se, hvala Bogu, bolje mi je. I dalje imam problem, idem na kontrole. Svašta tu još ima. Doktori su zasad zadovoljni, ali ništa ne kažu - rekla je poznata autorica. 

Lani je operirala tumor na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu, a zatim je po preporuci liječnika otišla u Njemačku na imunoterapiju koja joj je trebala pomoći u oporavku.

Srpska autorica u svojoj karijeri napisala je pjesme za mnoga glazbena imena regije, a surađivala je i s folk pjevačicom Jelenom Karleušom (40) koja se posljednjih mjesec dana nalazi u središtu seks skandala s navodnim ljubavnikom Ognjenom Vranješom (29).

Karleuša je krajem godina na društvenim mrežama već obavijestila pratitelje da se Marina odjeća bolje i kako je već počela pisati pjesme za nju koje bi trebale uskoro izaći. Na zajedničkoj fotografiji koju su objavile na Instagramu Jelena i Marina bile su zagrljene i nasmijane. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin