Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
34 komentara

Zuhra ga pitao o frizuri: Lokin usred emisije izjurio iz studija

Pjevač je voditelju rekao da su o frizuri raspravljali već prije tri godine te da ako nema novih ideja nema ni smisla da vodi emisiju. Uvrijeđeno je napustio snimanje

Screenshoot
Foto: Screenshoot
34 komentara

Duško je uz Igora Štimca bio gost u Zuhrinoj emisiji 'Večeras sa Zuhrom', no snimanje nije prošlo 'glatko'. Zlatan Zuhrić Zuhra u jednom trenutku pjevača je pitao kako je moguće da već trideset godina ima istu frizuru. Pitanje koje bi nekima moglo zvučati posve bezazleno Duška Lokina jako je razljutilo, tim više što je Zuhru prije početka snimanja zamolio da ga ne ispituje ništa o frizuri. Naljutio se toliko jako da je ustao i izašao iz studija te rekao Zuhriću da si u studio dovede nekog drugog. Štimac ga je pokušao zaustaviti i nagovoriti da ostane u emisiji, no Lokin je izašao iz studija govoreći da ovakva pitanja nemaju smisla. Zuhri je rekao da su o toj temi pričali već prije tri godine te kako nema smisla ponovo 'prevrtati' stare priče. Dodao je kako mu je žao što Zuhrić ne može smisliti neko novo pitanje te ako nema ideja nema smisla ni da vodi emisiju. 

- Sa Zuhrom sam se prije emisije dogovorio da nećemo pričati o mojoj frizuri jer je to stara i izlizana tema. On je pristao jer je to bio uvjet da dođem kao gost, no on je obećanje prekršio- rekao nam je Lokin.

Uvrijeđeni Lokin ipak se vratio u studio i pristao snimiti emisiju do kraja nakon podulje stanke i voditeljeve iskrene isprike.

Našalio sam se na račun njegove frizure rekavši mu da bar ne mora mijenjati putovnicu jer mu je slika uvijek ista, a on se naljutio i odletio iz studija. Rekao mi je i da samo 'magarcima dlake ne rastu' tako da je zapravo i on mene nazvao magracem. No pomirili smo se ubrzo i nastavili sa snimanjem emisije, rekao je Zuhra.

Message