Obavijesti

Show

Komentari 3

Zuhra u napadu: Serija 'Otac i sin' nasmijat će vas do suza

Zuhra u napadu: Serija 'Otac i sin' nasmijat će vas do suza
6

Zlatan Zuhrić Zuhra pronašao je inspiraciju za seriju u stvarnim životnim situacijama koje proživljava s vlastitim sinom. Život s tinejdžerima uistinu može biti jako naporan

VIDEO

Na male ekrane uskoro stiže 'prava poslastica' - nova humoristična serija 'Otac i sin', u produkciji Pozitiv produkcije, koja će nesumnjivo osvojiti srca brojnih gledatelja, posebice fanova Zuhre, ali i svih ljubitelja britkog i ciničnog humora. 'Otac i sin' odličan je novi sitcom, koji na iznimno duhovit način prikazuje klasičan primjer generacijskog jaza između oca Marka i sina Žarka Miketića.

Otac, kojeg glumi komičar Zlatan Zuhrić Zuhra, i sin, kojeg je utjelovio mladi stand-up komičar Tin Sedlar, tipičan su primjer oca od 55 godina i sina koji je upravo navršio 18 godina. Inspiraciju za seriju, snimljenu po Zuhrićevoj i Sedlarovoj uspješnoj predstavi, je Zuhra pronašao u stvarnim životnim situacijama koje proživljava s vlastitim sinom, a vjerujemo kako će se mnogi moći poistovjetiti s njima.

- Nekoliko stvari se poklopilo, dakle, kao prvo imam sina koji će uskoro 16 godina, kao drugo sam u suradnji sa stand up komičarom Sedlarom o nekoj ideji da napravimo predstavu i poklopivši tako nekoliko faktora odjednom, rodila se evo predstava koja je, mogu reći slobodno hit, na našim prostorima, a i šire. Samim tim je neki logični produžetak, produžena ruka te predstave, je bila ideja da se napravi TV serija - komentirao je Zuhra o začetku serije.

U seriji po prvi put u životu otac Marko i sin Žarko počinju živjeti sami i teško se snalaze u novonastaloj situaciji. Otac, koji je u prošlosti bio trgovački putnik, nije pretjerano sudjelovao u odgoju sina pa se silno čudi njegovim navikama i stilu života. No, vrlo ozbiljno shvaća svoju ulogu samohranog oca koji sina mora podučiti osnovnim životnim stvarima, dok istovremeno vodi bitku i sa samim sobom.

PROČITAJTE I OVO: Milla Jovovich ponovno u tragično lošem filmu

Sin pak, kao svaki tipični osamnaestogodišnjak, nezainteresiran je za očeve savjete i bio bi najsretniji da ga pusti na miru. Interesiraju ga samo cure, no na ljubavnom planu mu baš i ne ide onako kako želi. Otac mu ide na živce jer mu stalno soli pamet savjetima koje on smatra banalnim i nevažnim. Iako se vrlo često sukobljavaju zbog uzajamnog nerazumijevanja, ustvari se jako vole i zajednički pokušavaju dovesti svoj život u red, svaki na svoj način.

'Deadpool 2': Brbljavi plaćenik oborio je mnoge kino rekorde
'Deadpool 2': Brbljavi plaćenik oborio je mnoge kino rekorde

- Serija ne bi bila moguća da se u sve nije uključila produkcijska kuća i televizija Pozitiv TV, koja je isto izrazila spremnost da s puno entuzijazma uđe u taj projekt. Kanimo snimiti nekakvih 100 epizoda. Svima koji su gledali predstavu bit će jasno, odnos dviju generacija, oca i sina i sve što to podrazumijeva. Ima jako puno komičnih situacija, ozbiljnih, trilerskih, horor, dramskih i slično ali da ne govorim previše, uskoro će biti  emitiranje prve epizode pa ćete znati sve - rekao je Zuhrić.

Serija 'Otac i sin' nastala je prema gotovo istoimenoj predstavi 'Ocat i sin', koja je prošle godine premijerno izvedena u Zagrebu, a zatim i u Zadru, Varaždinu, Križevcima i mnogim drugim hrvatskim gradovima, kao i u nekoliko gradova u BIH. Isti glumci utjelovili su glavne uloge, a predstava je doživjela veliki uspjeh.

VIDI: 6 razloga zašto bi prvi seks mogao biti katastrofa!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode