Show

Komentari 259

Žurila u solarij: Šukerova bivša njegovu 'mečku' od 600.000 kn parkirala preko čak tri mjesta

Žurila u solarij: Šukerova bivša njegovu 'mečku' od 600.000 kn parkirala preko čak tri mjesta

Iako su bili samo šest mjeseci u vezi, Šuker se zagrijao za atraktivnu Zagrepčanku pa joj je na Mercedes stavio tablice s njezinim inicijalima i datumom rođenja...

Bivša kraljica Hrvatske, miss bikinija i pjevačica u usponu Kristina Bralo (28) i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker (53) u tajnosti su prekinuli šestomjesečnu vezu. No Zagrepčanka još 'voza' njegov skupocjeni poklon, odnosno Mercedes GLE 350 d vrijedan više od 600.000 kuna, doznaje RTL Exkluziv

POGLEDAJTE VIDEO:

Kristina je već krenula s pripremama za ljeto pa je u večernjim satima posjetila poznati zagrebački solarij na Savskoj cesti. 

Bivša kraljica Hrvatske očito se 'jako žurila' jer se parkirala preko čak tri parkirna mjesta, ravno na sam ulaz u salon. Jedno od mjesta je i ono službeno za djelatnike solarija. 

Iako su bili kratko u vezi, Šuker se 'zagrijao' za atraktivnu Zagrepčanku pa joj je stavio i tablice s njezinim inicijalima i datumom rođenja. Nije poznato hoće li mu nakon svega vratiti skupocjeni poklon. 

Kristina i Šuker prekinuli su, kako doznajemo, uoči njegova puta u Ameriku. Kristini navodno nije najbolje sjelo što joj dragi putuje bez nje.

Nakon svega je zaključala društvene mreže, a privatne fotografije ostavila na uvid samo bliskim ljudima i prijateljima. 

Najčitaniji članci