Obavijesti

Show

Komentari 3

Zvijezda filma 'Sam u kući' ima sedmero braće i sestara: Jedna je poginula sa samo 29 godina

Zvijezda filma 'Sam u kući' ima sedmero braće i sestara: Jedna je poginula sa samo 29 godina
10

Poznato je kako je Macaulay Culkin kao dijete postao slavan, a njegovo sedmero braće i sestara su se isto bavili ili se još uvijek bave glumom

VIDEO

Od toga da je kao dijete glumio u filmu 'Sam u kući' pa sve do rođenja vlastitog djeteta, Macaulay Culkin (42) bio je u javnosti veći dio svog života. Dolazi iz velike showbiz obitelji, a neki od njegove braće i sestara, također su stekli imena u Hollywoodu.

Macaulay Culkin Junior Book Signing

Glumčev otac Kit Culkin (78) i njegova dugogodišnja partnerica Patricia Brentrup (68) bili su zajedno od 1974. do 1995., ali se nikad nisu vjenčali. Zajedno su imali sedmero djece, a Kit je radio kao brodvejski kazališni glumac prije nego što je upravljao karijerama svojih sinova u 80-ima i 90-ima.

Kevin iz filma 'Sam u kući' dobio drugo dijete, njegova zaručnica rodila u tajnosti prošle godine
Kevin iz filma 'Sam u kući' dobio drugo dijete, njegova zaručnica rodila u tajnosti prošle godine

Macaulay Culkin

Treće je najstarije dijete Kita i Patricije, a proslavio se glumeći kao dijete u filmskoj franšizi 'Sam u kući'. Isto tako, njegove druge zapažene uloge iz djetinjstva su 'My Girl', 'The Nutcracker' i 'Richie Rich'. Macaulay je tijekom djetinjstva imao i kontroverzno prijateljstvo s pokojnim glazbenikom Michaelom Jacksonom. U pojavljivanju 2019. u podcastu Michaela Rosenbauma Inside of You, Macaulay je rekao da je unatoč velikoj razlici u godinama njihovo prijateljstvo bilo 'normalno i svakodnevno'.

Kevin - Allein In New York

Nakon što je postigao veliki uspjeh kao dječja zvijezda, Macaulay se povukao iz glume, što je pripisao zategnutom odnosu s ocem, koji mu je ujedno bio i menadžer.

- Čak sam želio napraviti pauzu na neko vrijeme i na kraju sam rekao: 'Gotov sam, ljudi, nadam se da ste svi zaradili novac jer od mene nema više' - rekao je Maronu 2018., a sa samo 15 godina je tužio svoje roditelje da ih ukloni kao zakonske skrbnike koji kontroliraju 17 milijuna dolara koje je zaradio glumeći.

2018 American Music Awards - Arrivals - Los Angeles

Naposljetku se vratio glumi 2020., glumeći u 10. sezoni 'American Horror Story', a što se tiče njegova osobnog života, Macaulay je potajno hodao s glumicom Milom Kunis 8 godina, a 2017. počeo je hodati s glumicom Brendom Song, te je par dobio svoje prvo dijete, Dakotu (2). 

Kieran Culkin

Kieran Kyle Culkin (40) je srednje dijete te je poput Macaulaya izjavio da nije imao kontakt s ocem. Svoju karijeru je započeo kao dječji glumac, pojavivši se u maloj ulozi uz svog brata Macaulaya u 'Sam u kući' i 'Sam u kući 2: Izgubljen u New Yorku'. Također, glumio je i u 'Father of the Bride' i 'Father of the Bride II'. Godine 2002. igrao je glavnu ulogu u komediji 'Igby Goes Down', za koju je bio nominiran za Zlatni globus,  a šire priznanje stekao je kao glavni glumac u HBO-ovoj seriji 'Nasljeđe'.

'Succession' Season 4 Premiere

Tijekom intervjua za Esquire, Kieran se prisjetio Macaulayeva uspona do slave u djetinjstvu te kako mu je sve to teško padalo.

- Čak i u to vrijeme, kao dijete, sjećam se da sam pomislio kako mu je to sve bez veze. Jadni je*eni tip. Bio je mali i morao je pokušati prihvatiti tu razinu slave kao stvarnost - rekao je Kieran i priznao da je baš toga želio biti glumac, ali nije želio biti uspješan u tome. 

'Succession' Season 3 Premiere

Rory Culkin

Rory Hugh Culkin (33) najmlađe je dijete te se isto rano počeo baviti glumom u filmovima poput 'Richie Rich' i 'Igby Goes Down'. Rory je također sam dobivao veće uloge; glumio je uz Lauru Linney u 'You Can Count on Me' i pojavio se u filmu 'Signs' s Mel Gibsonom i Joaquinom Phoenixom. Nedavno je Rory dospio na naslovnice zbog svoje gole scene u kultnoj seriji 'Swarm', tvrtke Prime Video, koja se temeljila na jednom od iskustava kreatora Donalda Glovera nakon veze za jednu noć. Rory se 2018. oženio snimateljicom Sarah Scrivener u New Orleansu.

USA - FX's Under The Banner of Heaven TV Series Premiere - Los Angeles

Dakota Culkin

Dakota 'Cody' Culkin drugo je dijete po redu te ju je zanimao film kao i njezinu braću i sestre. No, Dakota je radije bila s druge strane kamere. Radila je kao asistentica umjetničke produkcije na nadnaravnom trileru 'Izgubljena duša' iz 2009. godine. U dobi od 29 godina, Dakota je preminula nakon što ju je udario automobil dok je prelazila ulicu u Marini del Rey u Kaliforniji. Nakon njezine smrti, Dakotina prijateljica Andrea Poe rekla je da se nedavno preselila iz N.Y.C. u Los Angeles kako bi nastavila karijeru u filmskoj produkciji.

- Bila je vrlo bliska s Macaulayem. Često bi razgovarali telefonom ili odlazili jesti - rekla je, a Kieran se osvrnuo na tragičnu smrt svoje sestre u intervjuu za The Hollywood Reporter.

Filmovi bez kojih je nemoguće zamisliti blagdane: Od slatkih komedija do mračnih čudovišta
Filmovi bez kojih je nemoguće zamisliti blagdane: Od slatkih komedija do mračnih čudovišta

- U to vrijeme sam prihvatio da će ovo biti zauvijek i da nikada neće biti dobro. Uvijek će biti razarajuće. Još uvijek plačem zbog toga - izjavio je, a u travnju 2021. Macaulay je svom sinu dao ime po pokojnoj sestri.

Quinn Culkin

Quinn Culkin (38) je isprva krenula stopama svoje slavne braće i sestara, iako je njezina glumačka karijera bila kratkog vijeka. Radila je na filmovima 'Wish Kid' i 'The Good Son', u kojima je glumio i njezin brat Macaulay.

Shane Culkin

Shane Culkin (46) najstarije je dijete te je 1988. godine glumio Wallyja Webba u 'Our Town on Broadway' u kazalištu Lincoln Center. No, većinom se drži podalje od očiju javnosti.

Christian Culkin

Christian Culkin (35) pojavio se u filmu 'My Summer Story' iz 1994. godine zajedno sa svojim bratom Kieranom, ali poslije toga se nije više bavio glumom.

Jennifer Adamson

Polusestra braće i sestara Culkin, Jennifer Adamson, bila je najstarije dijete Kita iz prethodne veze s Adeenom VanWagoner. Adamson je završila srednjoj školu Sentinel 1988., a zatim je pohađala Seattle Central Community College. Dana 20. svibnja 2000., u dobi od 29 godina, umrla je od predoziranja drogom u svom domu u Missouli, Montana. Prema njezinoj osmrtnici u Missoulianu, Adamson je radila kao nadzornica u grupnom domu za odrasle osobe s invaliditetom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine

Ivana Knoll uskočila u ružičasti bikini pa otkrila što ju sve čeka
'NIJE JOJ LAKO'

Ivana Knoll uskočila u ružičasti bikini pa otkrila što ju sve čeka

Da će ponovno bodriti Hrvatsku reprezentaciju na Europskom prvenstvu, otkrila je prije mjesec dana
Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...