Show

Komentari 6

Zvijezda Pop-opere završio u bolnici i stavljen je u induciranu komu:' Stanje je jako ozbiljno'

Zvijezda Pop-opere završio u bolnici i stavljen je u induciranu komu:' Stanje je jako ozbiljno'

Iako je danima prije na društvenim mrežama izgledalo kao da je sve u redu, pjevač Carlos Marín završio je u induciranoj komi i izgleda da se stanje ne ide na bolje.

Član svjetski poznatog pop-opernog benda Il Divo, pjevač Carlos Marín (53) završio je u induciranoj komi u bolnici u Manchesteru javlja Dailymail.

Španjolski pjevač ima problema s razinom kisika, ali ostale informacije o bolesti nisu poznate. Priključen je na respirator i njegovo stanje je trenutno ozbiljno.Zbog ove neočekivane i teške situacije bend je prisiljen otkazati turneju po Ujedinjenom Kraljevstvu do kraja 2022. godine.

Članovi Il Diva dali su izjavu na svom Twitter profilu o ovoj tužnoj situaciji.

- Naš dragi prijatelj , Carlos, je u bolnici. Nadamo se i molimo za brz oporavak. Izuzetno nam je žao zbog naših obožavatelja, ali veselimo se povratku na turneju u novoj godini i vidjeti vas sve idućeg Božića- izjavio je bend.

Bariton Marin je zvijezda Il Diva od njihovog osnutka 2003. godine zahvaljujući Simonu Cowellu (62). Prodali su više od 30 milijuna primjeraka svojih albuma diljem svijeta. Grupa se također smatra pionirima opernog popa ili 'popere', a za njihove koncerte uživo prodano je više od dva milijuna ulaznica diljem svijeta.

Il Divo prvi put je nastupao u Hrvatskoj 2012. godine , tada je Carlos je izjavio kako je očaran ljepotom Zagreba ali najviše ljepotom Hrvatica, a stom izjavom su se složili članovi benda.

-Zagreb je predivan, ali žene su nevjerojatne. Takva ljepota ne viđa se svaki dan. Samo zbog njih mogao bih živjeti kod vas- rekao je Carlos Marín

Najčitaniji članci