Obavijesti

Show

Komentari 8

Zvijezda serije 'Milost' vrebala muža, umalo stradala u sudaru

Zvijezda serije 'Milost' vrebala muža, umalo stradala u sudaru
2

Burçin Terzioglu Yıldırım otkriva zašto joj ne godi život u gradu, je li spremna za majčinstvo i koliko je ljubomorna. Ne zna čim bi se bavila da nije postala glumica

VIDEO

Imala sam samo četiri godine kad me je tata prvi put odveo u kazalište. Dok je bio na probi, čuvali su me njegovi kolege i kostimografi. U daske koje život znače zaljubila sam se na prvi pogled, kaže Burçin Terzioğlu Yıldırım (33). Čim je završila akademiju dramske umjetnosti, počela je dobivati uloge u TV serijama. Sapunice, kaže, u privatnom životu ne gleda jer se većina onih koje joj se sviđaju brzo ukinu.

- Nisam mogla ni sanjati da ću se na setu serije ‘Oluja’ tako zaljubiti. Odmah sam znala da je Murat moja bolja polovica. Vjenčali smo se poslije godinu dana, i to je najluđa stvar koju sam napravila zbog ljubavi. Osjećaji nemaju veze s logikom i zdravim razumom - rekla je Burçin.

Za Yildirima (34) udala se 2008. Iako intimu ne voli dijeliti s javnošću, glumica je punila novinske stupce kad je, zbog ljubomore na Tubu Büyüküstün (31), s kojom je Murat glumio Demira u hit-seriji “Asi”, uhodila supruga na setu. 

Murat se osjećao krivim, pa ju je zaprosio

Dok se vozila do njegova posla, Burçin je imala prometnu nesreću. Murat se osjećao krivim, pa ju je zaprosio dok se oporavljala u bolnici.

Glumački par još ne razmišlja o roditeljstvu

- Ljubomora je normalna za svaku vezu u kojoj ima strasti. S vremenom sam se ipak naučila kontrolirati i vjerovati partneru. Prihvatila sam Murata sa svim njegovim manama i pretvorila ih u nešto pozitivno - kaže glumica koju gledamo kao Deniz u seriji “Milost”. 

Glumački par ne razmišlja o roditeljstvu jer su im karijere na prvome mjestu, ali voljeli bi, kad za to bude pravo vrijeme, imati puno djece i živjeti na selu.

- Istanbul je moj grad, ali maštam o miru i idili o kojima su mi govorili prijatelji iz djetinjstva. Nikad nisam provodila ljeta kod bake i djeda na selu, brala jabuke i kruške, igrala se s domaćim životinjama, a baš to želim za svoje dijete - kaže glumica. Dok joj se taj san ne ostvari, Burçin uživa u Istanbulu sa suprugom, psima i konjem kojega je nedavno udomila. Često pomaže i azilima koji se brinu za napuštene životinje, a rado se odaziva i drugim humanitarnim akcijama.

- Radije ću dati novac onima u nevolji nego ga trošiti na gluposti - skromna je zvijezda turskog hita “Milost”. Dodaje da nije tipična žena jer nije opsjednuta dizajnerskom garderobom. Voli lijepo izgledati, ali suludo joj je, kaže, davati bogatstvo za odjeću. Najbolje se osjeća u trenirci i kad je bosa, a šminka se samo zbog posla. Sretna je što suprug Murat uglavnom obavlja kupovinu umjesto nje, a svaki put kad se vrati iz trgovačkog centra iznenadi je nekom sitnicom.

- Ne volim pretjerivati i eksperimentirati s izgledom, ali nije uvijek bilo tako. Kad sam bila mala, uzela sam džeparac, otišla prvom frizeru i molila ga da me ošiša na kratko. Kad sam došla doma i stala pred roditelje, plakali su od muke. Izgledala sam kao dječarac, ali meni se to tada baš sviđalo - smije se Burçin. Glumica ne otkriva što će raditi kad završi snimati “Milost”, ali ne skriva da bi bila sretna kad bi dobila kvalitetnu ulogu u filmu.

- Sapunice su krvavi posao. Radiš od jutra do mraka i nemaš privatni život. Nije lako nositi se sa stresom, ali imam sreće što je suprug u istom poslu pa me razumije.

Svejedno se ne mogu zamisliti u ovom žanru do mirovine. Treba mi promjena - zaključila je turska glumica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8

VIDEO

Ova Hrvatica je nova snaha Roda Stewarta: 'Moj djed je pobjegao od komunizma 1953.'
TRI DANA DO VJENČANJA GODINE

Ova Hrvatica je nova snaha Roda Stewarta: 'Moj djed je pobjegao od komunizma 1953.'

Nicole Artukovich već godinama ljetuje u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, odakle su, otkrila je ranije, njezini baka i djed pobjegli u Ameriku

Renata iz 'Braka na prvu' za 24 sata: 'Zbog pjesme Magazina izbacili su me iz Zvezda Granda!'
PJEVAČICA IZ ZAGREBA

Renata iz 'Braka na prvu' za 24 sata: 'Zbog pjesme Magazina izbacili su me iz Zvezda Granda!'

Plus+ Istaknula se u sociološkom eksperimenti mirnoćom i strpljenjem, a nama je otkrila sve o glazbenoj karijeri
Sjećate li se zadnjeg pobjednika Big Brothera? On i Ervin bili su nerazdvojni, evo što radi danas
U DUBAIJU JE S DJEVOJKOM

Sjećate li se zadnjeg pobjednika Big Brothera? On i Ervin bili su nerazdvojni, evo što radi danas

Pobjednik sedme sezone regionalnog Big Brothera bio je Darko Petkovski, a simpatični Makedonac ušao je gledateljima pod kožu