Obavijesti

Show

Komentari 2

Zvijezda turskih serija: Odbila sam povećati grudi zbog uloge

Zvijezda turskih serija: Odbila sam povećati grudi zbog uloge
12

Glumicu Neslihan gledamo u novoj seriji ‘Ambasadorova kći’. Odrastala je u siromašnoj obitelji, željna svega, a sada uživa u visokom društvu. Prvi film snimila je 2006., a dosad je glumila u mnogim turskim serijama

VIDEO

Zvijezda serije 'Ambasadorova kći', koja je počela s emitiranjem na Novoj TV, hrvatskim gledateljima dobro je poznata. Neslihan Atagül Dogulu (28) igra Nare, a pamtimo je i kao Nihan iz serije 'Bit ćeš moja'.

POGLEDAJTE VIDEO: Neslihan dijeli isječke sa seta

Uz nju je plejada poznatih nam turskih zvijezda, a u međuvremenu, dok je nismo gledali na malim ekranima, Neslihan se udala za dugogodišnjeg dečka, glumca Kadira Doğulua (38).

Ljubavne iskrice planule su još na snimanju serije 'Pitanje časti', koju smo također gledali na Novoj TV. Iako je između Kadira i Neslihan deset godina razlike, to se gotovo ni ne primjećuje. Vjenčali su se 2016. na obali Bospora, a na ceremoniji je bilo 200-tinjak uzvanika. Kadir, pisali su svi mediji, nije mogao prestati ljubiti prsten koji je potom stavio na ruku svojoj Neslihan.

Na medeni mjesec otišli su na Maldive, a po povratku uselili su se u novi dom vrijedan oko milijun eura. Kad su birali mjesto za obiteljsko gnijezdo, prije svega su pazili na to da budu okruženi zelenilom, a istodobno i blizu starog centra Istanbula. Tako je izbor pao na Zekeriyaköy, nekadašnje selo na europskoj strani koje je postalo dio Istanbula, a od devedesetih godina tamo se grade samo luksuzne vile prizemnice s prostranim vrtovima, pa tu uglavnom žive bogataši i slavne osobe.

Neslihan je s pravom među njima. Kao istinska zvijezda, i ona je, koju godinu prije, punila medijske stupce svađom s Burakom Özçivitom, koji joj je u seriji 'Bit ćeš moja' bio partner. Ogovarala ga je na sva usta. Slovili su za najbolji i najtraženiji glumački par Turske, a govorilo da će njih dvoje opet zajedno glumiti. Neslihan je potpisala ugovor za samo nekoliko epizoda serije 'Ambasadorova kći', a Buraka je zapao puno veći komad kolača.

Glumac, koji se proslavio ulogom Bali-bega u seriji 'Sulejman Veličanstveni', dobio je glavnu ulogu u novom povijesnom spektaklu 'Osman'. Turski tabloidi brujali su kako Neslihan u visokom društvu ismijava kolegu. Nije propustila reći kako joj je za snimanja serije 'Bit ćeš moja' udvarao, a ona ga je odbila. Nije mu mogla osporiti da je veliki profesionalac, a kemija s ekrana između njih dvoje bila je nevjerojatna. Ipak, zgrozila se kad ga je vidjela kao Osmana u novoj seriji.

- Burak možda ima stav i držanje turskog osvajača, ali kad progovori, sve padne u vodu. Nema autoritet. Kad pusti glasić, to je kao povjetarac. Teško će gledatelji povjerovati da bi netko takav vodio tursku vojsku u osvajačkim pohodima. Nakon toga prvog šoka umrla sam od smijeha - ispričala je poznata turska glumica.

Usporedila je Osmana i Ertugrula, sina i oca.

- Kad Engin Altan Düzyatan kao Ertugrul progovori, kao da se sprema oluja, svojim glasom bi mogao drveće iščupati iz korijena. Buraku to ne ide - rugala mu se Neslihan. Bila je uvjerena da njezini komentari neće doći do Buraka, no tračerski jet-set se pobrinuo da se baš to dogodi.

- I ja mislim da će ‘Ambasadorova kći’ za Neslihan biti promašaj. Jer da su je shvatili ozbiljno, ne bi joj ponudili ugovor za svega tek nekoliko epizoda - Burak joj nije ostao dužan.

Istaknuo je tad da u rukama ima petogodišnji ugovor te se tako netalentiran ne treba brinuti hoće li imati posla u tom periodu. Pokazalo se da ne treba ni Neslihan jer ugovor za nekoliko epizoda produljio se na cijelu seriju. Nakon mnogo peripetija “Ambasadorova kći” u Turskoj se počela emitirati krajem 2019. Scenarij su mijenjali nekoliko puta, početak snimanja odlagali unedogled, no serija je ipak ugledala svjetlo dana. Već prve epizode bile su popraćene velikim uspjehom. Dio scena koje smo gledali već u prvim epizodama snimali su u Crnoj Gori. Budva, Kotor i Cetinje poslužili su kao savršeno okruženje. Osim toga, po scenariju je otac glavne junakinje veleposlanik koji dužnost obavlja upravo u Crnoj Gori.

Prije početka snimanja šuškalo se da je produkcija tražila od Neslihan da poveća grudi kako bi bila atraktivnija. Glumica se oko toga sporila i nije htjela pristati na taj dodatni uvjet, a u javnost nije iscurilo kako je sve završilo. Tračalo se i da je u svađi s glavnim muškim likom, kojega glumi Engin Akyürek (39). Štoviše, da su dobro zaratili. Čak i da je tako, kemija koju donose s malih ekrana je nevjerojatna, čemu svjedoči i odličan rejting.

Neslihan potječe iz siromašne obitelji, odrastala je željna svega. Otac joj je Čerkez i radio je kao vozač, a majka, bjeloruskog podrijetla, domaćica je. Ima i brata Likaya. Od djetinjstva je željela biti glumica. Imala je samo sedam, osam godina kad je s ocem gledala film. Tad mu je rekla: 'Tata, ja ću biti glumica!'. Na to joj je on odgovorio: 'Možeš.' Neslihan danas smatra da je nije ozbiljno shvatio, da je mislio kako su to dječji snovi, a možda je baš, priča, i tad vjerovao u nju.

Rat bivših ljubavnika: 'Burak, ti si za mene skroz netalentiran'
Rat bivših ljubavnika: 'Burak, ti si za mene skroz netalentiran'

- Kad sam imala 13 godina, pronašla sam broj agencije u telefonskom imeniku. Rekla sam majci o tome, uspjela sam je nagovoriti i prijavila sam se u agenciju. To je bio moj prvi korak u svijet glume - prisjetila se Neslihan. Prvi film je snimila 2006. Dobila je i nagradu za najperspektivniju mladu glumicu na filmskom festivalu Golden Boll. Studirala je na kazališnom odsjeku Sveučilišta Yeditepe. Danas smatra da svaki mladi glumac mora biti pun samopouzdanja, ambiciozan i strpljiv. Iako jako mlada, ima bogatu karijeru. Iskustvo koje je stekla glumeći u moćnim projektima nije utjecalo na njezin odnos prema kolegama vršnjacima.

Nakon što je završila sa snimanjem “Ambasadorove kćeri”, Neslihan se nije puno odmarala. Radi, priča, na novoj seriji za digitalnu platformu i jako je uzbuđena zbog toga. Nakon što je pročitala scenarij, pomislila je da mora biti dio te priče. I ponovno je uspjela. Brzim tempom života i rada se ne opterećuje. Baš naprotiv, pokušava živjeti i više od svega što joj život pruža. Snima, uživa u bračnoj idili, bavi se sportom, uglavnom igra odbojku i pliva. Čudi se svima koji smatraju da bi sve to nekoga drugog opterećivalo, da je jednostavno previše.

- Zašto bi me moje iskustvo opterećivalo? Ako možemo otkloniti predrasude, naše nam iskustvo može biti kompas, vodič u životu. Iskustva postaju teška samo onda kad ih tako etiketiramo. Živim ono što želim i kako želim - kaže glumica.

Slaže se s tvrdnjom da se svaki glumac koji želi biti uspješan mora odreći dosta stvari. Smatra se sretnicom jer za svoj je posao i slavu žrtvovala samo vrijeme. Ističe da je to bila žrtva samo u početku, a potom dobitak o kojem je sanjala.

- Drugim riječima, moj uspjeh je žrtva s profitom - smije se Neslihan.

Zavodnik Bali-beg se razvodi: Žestoko se posvađao sa ženom, ne može trpjeti njenu depresiju
Zavodnik Bali-beg se razvodi: Žestoko se posvađao sa ženom, ne može trpjeti njenu depresiju

O sebi kaže da nije od velikih planova. Katkad je organizirana, a katkad upravo suprotno. Među kolegama će kao najdražeg bez razmišljanja izdvojiti pokojnog Heatha Ledgera i njegovu ulogu Jokera. Dojmile su je se njegove riječi “Ja volim glumiti Jokera jer ta uloga nema granica”. Ta njegova interakcija s likom budi zavist svih kolega koji u karijeri to nisu ostvarili. Neslihan ne skriva da takvu ulogu još nije dobila, ali o njoj sanja.

- On je to rekao najbolje i tako se želim i ja jednom osjećati! Zamišljam da neograničeno znači pustiti se, da je najbolji osjećaj glumiti lik koji nema društveni spol. Ne mogu to ni opisati, ali iz dosadašnjeg iskustva ugodna mi je svaka uloga zbog koje sam uzbuđena ili anksiozna - kaže.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...