Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Zvijezde već stigle u Split: Sve je spremno za jubilarni Porin

U Spaladium Areni već je postavljena kružna pozornica koja se sastoji od tri bine i otoka unutar publike gdje će se nagrade dodjeljivati. Na završnoj dodjeli nastupit će najveća imena domaće glazbene scene

Foto: Izvan fokusa
1 komentara

Pripreme za svečanu dodjelu jubilarnog 25. Porina u punom su zamahu. Glazbene zvijezde već su stigle u Split gdje odrađuju probe. U Spaladium Areni postavljena je kružna pozornica veličine 600 kvadratnih metara, odnosno površine nogometnog šesnaesterca, koja se sastoji od centralne pozornice, gdje će nastupati solisti i klape, od rock bine te lijeve bine na kojoj će biti orkestar.

- Pozornica je veća nego ona od prošle godine, a novitet je da ovaj put uz tri bine imamo i otok unutar publike gdje će se dodijeljivati nagrade. Također, imat ćemo mnoštvo LED rasvjete i rasvjetnih tijela  – rekao je scenograf Miroslav Hrg.

Foto: Izvan fokusa

Na završnoj dodjeli glazbene nagrade nastupit će mnoga imena hrvatske glazbene scene poput Josipe Lisac, klapa Dišpet, Sinj i Bunari, Massima, Mayales, Mije Dimšić, Mile Kekina, Gorana Karana, Giuliana, Natali Dizdar, Nine Badrić, Parnog Valjka, Tonyja Cetinskog, Željka Bebeka i mnogih drugih

Kako se ove godine slavi i jubilarnih 25. godina od prvog Porina održanog u Opatiji, na ovogodišnjoj dodjeli bit će odana počast i važnim događajima i osobama iz povijesti hrvatske glazbe. 

Voditelji svečane dodjele u Spaladium Areni su Iva Šulentić i Ivan Vukušić, za scenografiju je zaslužan Miroslav Hrg dok je redatelj Mario Kovač

Foto: Izvan fokusa

Na finalnoj svečanosti nagrade će uručivati mnoge osobe iz društvenog i javnog života, a njihova imena još uvijek su tajna. 

Završna svečanost moći će se gledati i slušati u izravnom prijenosu na Prvome programu Hrvatske televizije te na Drugome programu Hrvatskoga radija s početkom u 20:05 sati. Svi posjetitelji u dvorani moraju biti do 19.45 sati.
 

Naši partneri pišu
Message