Obavijesti

Show

Komentari 224

Zvonimir Boban ljubi novu samo dva mjeseca nakon razvoda s bivšom suprugom Leonardom

Zvonimir Boban ljubi novu samo dva mjeseca nakon razvoda s bivšom suprugom Leonardom
6

Bivši Vatreni s novom djevojkom snimljen je kod Bola na Braču gdje već godinama unazad tijekom ljeta odmara u obiteljskoj kući. Prema riječima dobro upućenog izvora, Marijana je upoznala i dosta članova obitelji Boban

Proslavljeni nogometaš Zvonimir Boban (52) šokirao je javnost u svibnju 2021. godine kada je potvrdio da se službeno razveo od supruge Leonarde s kojom je u bio u braku gotovo tri desetljeća. Iako je tada rekao kako nije mislio da će ta tema ikada doći u njihove živote, Boban već dva mjeseca nakon ljubi novu djevojku. Riječ je o stomatologinji Marijani Gikić (33) s kojom Boban već neko vrijeme proživljava romansu, piše Story.hr

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

Đoković i Boban slavili na Wembleyu VIDEO

Naime, bivši Vatreni s novom djevojkom snimljen je kod Bola na Braču gdje već godinama unazad tijekom ljeta odmara u obiteljskoj kući. 

Prema riječima dopro upućenog izvora, Marijana je upoznala i dosta članova obitelji Boban, doznaje Story.hr.

Podsjetimo, Zvonimir i Leonarda upoznali su se još 1989., kada je ušao u butik u kojem je ona radila. Vjenčali su se krajem 1993. u Milanu pred najbližim prijateljima i obitelji, a veliko slavlje priredili u Zagrebu u ljeto 1994. godine.

Tri godine nakon te velike fešte posvojili su djevojčicu. Dječaku Gabrijelu pružili su dom 2003. godine. Ni tu nisu stali pa su 2007. posvojili i blizance i tako obogatili svoj život.

Uživali su u velikoj obitelji, družili se i zabavljali, a onda im se ostvarila i dugogodišnja želja pa su se 2009. ostvarili kao biološki roditelji. Leonarda je rodila djevojčicu. 

Leonarda se vratila u Zagreb nakon razvoda od Bobana, pa se odmah našla s prijateljem...
Leonarda se vratila u Zagreb nakon razvoda od Bobana, pa se odmah našla s prijateljem...

Boban je jednom prilikom i komentirao razvod s dugogodišnjom suprugom. 

- Lea i ja smo se razišli i živimo odvojeno. Nastaviti ćemo zajednički voditi brigu o našoj djeci u skladu i u velikom poštovanju koje imamo jedan prema drugom. Nadam se da će ljudi shvatiti delikatnost ove odluke i dopustiti da i djeca i mi prođemo kroz ove teške trenutke na najmanje bolan način. Više se nećemo očitovati o ovoj temi za koju smo mislili da nikada neće doći u naš život - rekao je tada Zvonimir Boban za Večernji list.

POGLEDAJTE KAKO JE NA SCENE IZ JUŽNOG VETRA REAGIRAO MIODRAG RADONJIĆ: