Slavni argentinski pisac Jorge Bucay oduševio Zagrepčane | 24sata
Obavijesti

Slavni argentinski pisac Jorge Bucay oduševio Zagrepčane

Slavni argentinski pisac Jorge Bucay oduševio Zagrepčane
13

Jorge Bucay, autor knjige "Voljeti se otvorenih očiju", posjetio je Zagreb i družio se s obožavateljima. Saznajte zašto ga toliko vole i gdje možete naći njegovu knjigu!

Slavni argentinski pisac Jorge Bucay izazvao je iznimno zanimanje javnosti za tribinu „Razotkrivanje“ koja se održala u subotu, 26.5. u kazalištu Kerempuh. Kazalište je bilo popunjeno do posljednjeg mjesta, a na tribini koja je zbog fantastične interakcije s publikom trajala dulje od predviđenog, autor je predstavio novu knjigu „20 koraka prema naprijed“ i potaknuo svakog pojedinca da upozna sebe i otkrije svoje potencijale.

Dan ranije, 25. svibnja, autor je u Zagrebu održao i potpisivanje svojih naslova te druženje s fanovima, koji su nestrpljivo u redu čekali na susret s omiljenim im autorom. Za uspomenu na jedinstveno druženje, posjetitelji su se počastili naslovom Jorgea Bucaya, a autor je svakome uz veliki osmijeh i puno optimizma, upisao posvetu. Jorge Bucay u Zagrebu je gostovao drugi put, a sudeći po neviđenom interesu njegovih obožavatelja i onih koji su to sada postali, nadamo se da ćemo sa simpatičnim autorom moći uživo popričati u nadolazeće vrijeme.

Jorge Bucay je do sada objavio dvanaest uspješnica koje su prodane u milijunskim primjercima i prevedene na dvadesetak svjetskih jezika. Osim što je cijenjen autor od  strane čitalačke publike, njegova djela su dobro prihvaćena i od struke. U Hrvatskoj su knjige Jorgea Bucaya postigle iznimnu čitanost.

Ukoliko još niste otkrili spisateljsku čar ovog pisca, svakako savjetujemo da potražite naslov „Voljeti se otvorenih očiju“! 

Knjigu pribavite za neponovljivih 39,90 kn na svim kioscima ili na našem web shopu:  http://shop.24sata.hr/voljeti-se-otvorenih-ociju-171359.aspx.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Detaljan popis: Donosimo veliki vodič radnih vremena trgovina i šoping centara nedjeljom
AKO VAM NEŠTO ZATREBA

Detaljan popis: Donosimo veliki vodič radnih vremena trgovina i šoping centara nedjeljom

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu, Hrvatska lovi prvi polufinale na europskim prvenstvima u povijesti
UŽIVO Transferi: Hajdukov biser ide na novu posudbu, Dinamo kupuje igrača iz Australije?
PRATITE UŽIVO

UŽIVO Transferi: Hajdukov biser ide na novu posudbu, Dinamo kupuje igrača iz Australije?

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje