Obavijesti

Sport

Komentari 6

A da razmislite ponovno? Za promjenu trenera 61 mil. eura

A da razmislite ponovno? Za promjenu trenera 61 mil. eura
1

Za koji dan bivši Interov trener, Luciano Spalletti, na Instagramu je pokazao nevjerojatnu kolekciju dresova, a uskoro će žestoko povećati i 'kolekciju' milijuna na svom bankovnom računu

VIDEO

Luciano Spalletti, tvrde apsolutno svi talijanski mediji, bivši je trener Intera.

Drugu je godinu zaredom u u zadnjim minutama sezone odveo Inter u Ligu prvaka, ali Nerazzurri traže pozitivni iskorak i dovode Antonija Contea. Baš kao nekad Mancinija umjesto Zaccheronija pa Mourinha umjesto Mancinija.

Spalletti se zabavlja čekajući masnu otpremninu. Prema ugovoru, ako Inter raskine kontrakt s trenerom, Spallettiju i njegovim suradnicima ide 25 milijuna eura odštete. A kako će Conte za tri sezone dobiti 12 milijuna eura godišnje to znači da će Inter za promjenu trenera potrošiti 61 milijun eura!

Utoliko lakše jer su u Ligi prvaka (65 milijuna eura samo za plasman u LP) i jer im je prosjek gledatelja na domaćim utakmicama nevjerojatnih - 61.500 gledatelja. Ove je sezone ulaznicu za Inter na San Siru platilo milijun i tristo tisuća ljudi! Ne pitajte za paralelu s HNL-om. Nismo imali srca provjeravati.

Inače, Spalletti je i pasionirani kolekcionar dresova s čime se u utorak i pohvalio na Instagramu. Uz poruku "Bravo dečki, opet ste odveli Inter u najvažniju ligu svijeta! Hvala vam", Spalletti je pokazao dio svoje goleme kolekcije u kojoj su, naravno, i dresovi Brozovića, Perišića i Vrsaljka.

Inače, Gattusov Milan je prva klupska generacija još od 1986. u kojoj niti jedan igrač u Milanovom dresu kroz cijelu sezonu nije dao dvoznamenkasti broj golova u Serie A. Krzysztof Piatek ih je, od dolaska iz Genoe, u Serie A za Milan zabio 9.

Još je tužnija statistika Fiorentininog trenera Vincenza Montelle. Taj čovjek nije pobijedio u 17 utakmica zaredom! Još od 13. ožujka prošle godine kada je sa Sevillom slavio kod Man Uniteda s 2-1. Od tada Montella, kombinirano na klupama Seville i Fiorentine ima: 11 poraza i 6 remija uz gol-razliku 9:27.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera