Obavijesti

Sport

Komentari 54

A htjeli posvojiti bebu: Plivač Thorpe prekinuo s dečkom...

A htjeli posvojiti bebu: Plivač Thorpe prekinuo s dečkom...
1

Australski plivač Ian Thorpe prije pet godina objavio je na australskoj televiziji da je homoseksualac, a planirao je i osnovati obitelj s dečkom Ryanom Channingom. No njihovoj romani stigao je kraj...

VIDEO

Australac Ian Thorpe jedan je od najboljih australskih plivača u povijesti iako je njegova karijera trajala samo nekoliko godina. I u tome kratkom periodu uspio je osvojiti pet zlata na Olimpijskim igrama.

Prije pet godina priznao je na nacionalnoj televiziji da je homoseksualac i da ima dečka, što je odjeknulo poput bombe u zemlji klokana. Planirali su i posvojiti dijete, no čini se da je romansi stigao kraj. Australski mediji pišu kako su Thorpe i njegov dečki Ryan Channing prekinuli nakon četiri godine veze.

Povod za to im je bila informacija da Channing više ne prati Thorpea na Instagramu, a i par dugo nije objavio zajedničku fotografiju. To je sve začudilo tamošnje medije jer su njih dvojica planirali osnovati obitelj i angažirati surogat majku da im rodi dijete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just before having a run on the shady lady! #queenstown

A post shared by Ian Thorpe (@ian.thorpe) on

- Ian i ja bi jako voljeli postati roditelji. Ali nažalost zakoni u Australiji su jako komplicirani što se tiče posvajanja djeteta od surogat majke za homoseksualne parove dok je u Kaliforniji to legalno. Jako bih volio kada bi se neke stvari promijenile i u Australiji, a ne da homoseksualni parovi moraju putovati izvan svoje zemlje kako bi mogli osnovati obitelj - govorio je nedavno Thorpeov dečko, ni čini se da je kemija između njih dvoje 'ishlapila'.

Ian Thorpe je plivačku karijeru prekinuo 2006. godine zbog bolesti, a godinama su se vukle glasine da je homoseksualac no on je to opovrgavao.

-  Nisam gay i sva moja seksualna iskustva bila su heteroseksualna. Privlače me žene, volim djecu i volio bih imati svoju obitelj jednog dana - pričao je tada Thorpe, no sve je priznao 2014. godine za jednu australsku televiziju.

- Bio sam negdje u sredini tinejdžerskih godina kad sam shvatio da nešto nije u redu. No, tada nisam znao da se radi o depresiji i tek sam kasnije potražio pomoć. Nisam mogao pronaći riječi za svoje osjećaje, a vjerujem da se puno mladih ljudi tako osjeća - rekao je tada Thorpe koji se borio s alkoholizmom i depresijom i to jer je negirao da je homoseksualac.

PA/Pixsell

- Pretpostavljam da se ponašam drugačije, volim drugačije stvari. Ja sam štreber kojem se poklopilo da je dobar i u sportu. Volim lijepe stvari u svijetu, volim estetiku tih stvari - pričao je bivši australski plivač. 

Oduvijek mu je bio san osnovati obitelj, no romansi s Channingom je stigao kraj nakon četiri godine.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti