Sport

Komentari 39

A stadion nov: Prskalice opalile vodom po tribinama u Albaniji

A stadion nov: Prskalice opalile vodom po tribinama u Albaniji

Utakmicom protiv Francuske (0-2), Albanija je otvorila novi 'Air Albania' stadion. Osim poraza, dogodila im se još jedna mala neopreznost jer je prskalica koja je trebala zalijevati teren, zalijala dio tribina i teren

Investirali su 50 milijuna eura u stadion, ali prskalice za teren još uvijek nisu dobro montirane. Otvaranje ovog modernog stadiona nekolicina ljudi ne će pamtiti po dobrom jer su po ionako prohladnom vremenu imali hladan tuš u punom smislu.

Prskalice su bile okrenute na krivu stranu te su umjesto po terenu, vodu neko vrijeme prskale po tribinama te publici na tom dijelu stadiona. A nije im bilo svejedno i nakon predstave na terenu jer je njihova reprezentacija izgubila 0-2. Sve je bilo riješeno već u prvom poluvremenu, a golove su zabijali Corentin Tolisso u devetoj minuti te Antoine Griezmann u 39. minuti.

Stadion je u vlasništvu albanskog nogometnog saveza. Deset milijuna eura investirala je UEFA, dok su ostatak dali privatni investitori. Njima će ići zarada od poslovnog kompleksa koji je izgrađen u sklopu stadiona. Izgradnja je trajala tri godine, a izgrađen je na mjestu starog stadiona.

Najčitaniji članci