Sport

Komentari 0

A što s Olimpijskim igrama? Mo Farah ulazi u reality show...

A što s Olimpijskim igrama? Mo Farah ulazi u reality show...

uzet će privremenu pauzu kako bi mogao biti dio novog britanskog reality showa "Ja sam zvijezda...izvucite me odavde!". Četverostruki olimpijski pobjednik je pristao boriti se za 300.000 funti (330.000 eura)

Britanski atletičar Mo Farah (37) uzet će privremenu pauzu kako bi mogao biti dio novog britanskog reality showa "Ja sam zvijezda...izvucite me odavde!", iako namjerava sudjelovati na Olimpijskim igrama u Tokiju na ljeto 2021., objavila je u ponedjeljak televizijska kuća ITV koja prenosi emisiju.

Četverostruki olimpijski pobjednik je pristao boriti se s devet drugih slavnih osoba za nagradu od 300.000 funti (330.000 eura).

Jedna od Farahovih suparnica u emisiji bit će osvajačica zlatne medalje u bacanju koplja na Paraolimpijskim igrama u Rio de Janeiru 2016. Hollie Arnold.

London Marathon

Emisija televizijske kuće ITV, koja će se početi prikazivati 15. studenog, snima se u dvorcu Gwrych u Walesu umjesto u australskoj džungli kao inače zbog ograničenja uzorkovanih pandemijom koronavirusa.

Farah, koji će u Tokiju sljedeće godine pokušati osvojiti zlatnu medalju na 10.000 metara, izjavio je kako se u show prijavio jer želi pokazati britanskoj javnosti drugo svoje drugo lice. (mg)

Najčitaniji članci