Sport

Komentari 4

A trebao feštati: Teške ozljede kapetana Šibenika u prometnoj

A trebao feštati: Teške ozljede kapetana Šibenika u prometnoj

Samo pukom srećom Martin Vukorepa izvukao je živu glavu u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak ujutro u blizini Tisnog. Prešao je u suprotnu traku i sudario se s drugim autom

Baš na dan kad je sa suigračima trebao proslaviti Šibenikov povratak u prvoligaško društvo nakon osam sezona, kapetan momčadi sa Šubićevca Martin Vukorepa (23) teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila na cesti između Kapele i Tisnog u petak oko 9.30, piše Šibenski portal.

POGLEDAJTE VIDEO: Nesreća Martina Vukorepe

Vozeći svoju Opel Corsu, Vukorepa je prešao u suprotnu traku i sudario se s vozačem Golfa (35) koji je lakše ozlijeđen. Morali su intervenirati i vatrogasci. Potpuno smrskane olupine automobila i dijelovi razasuti po cesti i okolnoj šikari svjedočili su o stravičnom sudaru i prava je sreća kako nije bilo poginulih.

- Istina je, Martin je ozlijeđen u prometnoj nesreći. Pretrpio je i udarce, ima i nagnječenja, ali nije ništa ozbiljno. Još se nalazi u bolnici iz predostrožnosti jer je dobio i udarac u glavu - rekao je za Šibenski portal Ivan Bulat, sportski direktor Šibenika.

- Dvojili smo što učiniti, ali je odlučeno da ne bude odgode proslave koju smo dugo pripremali, bilo bi nezgodno odgoditi sve samo nekoliko sati prije. Ali najvažnije je da će Martin biti dobro - dodao je.

Najčitaniji članci