Obavijesti

Sport

Komentari 146

Abalo: Hrvati su bili puno bolji; Onesta: Prštali su od energije

Abalo: Hrvati su bili puno bolji; Onesta: Prštali su od energije
7

Hrvatskoj smo već nakon nekoliko minuta dali krila, a onda se energija pretvorila u euforiju i nismo mogli stati na kraj takvoj Hrvatskoj, rekao je izbornik Francuza...

VIDEO

Francuski rukometaši bili su razočarani nakon velikog poraza od Hrvatske u četvrtfinalu SP-a, no branitelji naslova dostojno su se oprostili od svoje krune. Izgubili su od bolje momčadi, znaju to i sami.

- Hrvatska je bila puno bolja od nas večeras. Ništa više osim toga ne treba dodati, to sve govori - rekao je nakon utakmice Luc Abalo.

Francusko desno krilo, uostalom kao i cijela momčad, doista je velik i u porazu. Svjestan je i da ih ždrijeb nije pomilovao.

- Znali smo da će četvrtfinale biti strašno teško za nas bez obzira tko nam došao. Mogli smo dobiti domaćina Španjolsku ili Hrvatsku, koja je jedan od favorita. Nismo imali sreće, no to nikako nije isprika jer jednostavno nismo igrali dobro - zaključio je Abalo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Slično kao i njegov igrač, razmišlja i izbornik.

- Već nakon početnih nekoliko minuta smo pali i dali Hrvatskoj krila. Ta njihova energija pretvorila se u euforiju i mi se nismo mogli nositi s momčadi koja je od prve do posljednje minute prštala od energije i želje - rekao je Claude Onesta.

Nadao se da će mu i ovaj put proći prokušani recept s Hrvatskom.

- Mislio sam da će se slomiti nakon što smo im se približili na jedan razlike. No nisu, nedostajao nam je taj zadnji udarac. Previše je igrača podbacilo ovaj put da bi svladali ovakvu Hrvatsku - svjestan je lošije forme izbornik.

Loše je krenulo po Hrvatsku. No isključenje Drage Vukovića u 47 sekundi utakmice kao da je dalo dodatnu snagu Hrvatskoj. Vodili smo cijelo prvo poluvrijeme, a upravo to je poremetilo Onestine planove.

- Zamisao je bila da cijelo prvo poluvrijeme budemo u vodstvu, iskoristimo njihovo neiskustvo i obeshrabrimo ih. Ovako su dobili samopouzdanje i bili su nezadrživi - uaključio je Onesta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 146
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...